Santini Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 (upraveno) Dobrý den, rád bych chtěl nechat seřídit a provést opravy na hodinkách Seiko (automat),Certina, Poljot a Prim - vše s ručním nátahem. Prosím o kontakty na dobré servisy těchto značek v Praze. Předem Vám moc děkuji. Upraveno 29. května 2015 uživatelem Santini
Micey Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Odesláno 29. května 2015 Dej to panu Frydlovi na Florenci, mozna to bude trochu trvat, ale vi co dela a neni drahej.
Rip Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 K panu Frýdlovi jsem se již několikrát pokoušel s hodinkami dostat. Personál zlatnictví mi v různých obdobách odpovídá stejně, tedy že pan Frýdl je tak zavalen prací že nemá ani do obchodu nechodí.Dnes, když jsem tam byl se Sport 2 a Poljot 2616.1H, jsem dostal informaci že bude nejdřív v polovině září. Nechal jsem tedy hodinky v Hodinářství V. Řáha na Petrském náměstí Praha 1Má s ním někdo zkušenost?Díky
Panchart Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 Také chci nechat opravit staré hodinky Poljot automatik, jsou pozlacené, ale ještě nevim jak sem vložit foto
Rip Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 (upraveno) Někam si v počítači ulož fotku, já mám třeba všechny fajly na různých fleškách, pak v Odpovědi vpravo dole "Použít rozšířený editor", zadáš cestu k fotce, vlevo dole se ti ukáže malý náhled který pak potvrdíš "Vložit" Pokud jsi z Prahy pak pana Řáhu z Petrské ulice mohu doporučit, umí to. Upraveno 4. října 2016 uživatelem Rip
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se