rypadlo Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Ahoj Všem,rád bych vám ukázal Orienty KV 469672-4E PT, které jsem nedávno koupil. Hodinky nejsou v nijak zázračném stavu viz foto, ale stačilo by vyměnit sklíčko, osičku do tahu, trochu vyčistit a ještě nadělaj spoustu parády. Hodinky jsou funkční, ale ani pořádně nevím jak funguje kalendář. Koupil jsem k nim levný řemínek o kterém jsem se domníval, že jim bude slušet, ale ani jsem ho nenasadil. Přemýšlím jestli to má vůbec význam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Hodinky jsou to pekny a i kdyz uz maji neco za sebou (maji uz svuj vlastni charakter), porad nadelaji spoustu parady. S kalendarem moc nepomuzu, jelikoz nevim presne, jak na tom funguje. Kazopadne u tech starsich modelu byva problem v tom, ze uz pak neni kalendar aktualni. A remen zkus urcite alespon nahodit a treba poslat jeste nejakou fotku. Myslim ze jim bude sedet, jelikoz modra s hnedou se skoro vzdycky dobre doplnuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Odesláno 16. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Hodinky jsou to pekny a i kdyz uz maji neco za sebou (maji uz svuj vlastni charakter), porad nadelaji spoustu parady. S kalendarem moc nepomuzu, jelikoz nevim presne, jak na tom funguje. Kazopadne u tech starsich modelu byva problem v tom, ze uz pak neni kalendar aktualni. A remen zkus urcite alespon nahodit a treba poslat jeste nejakou fotku. Myslim ze jim bude sedet, jelikoz modra s hnedou se skoro vzdycky dobre doplnuji No musim priznat ze to citim podobne a zatim asi by jich byla skoda. Kazdopadne az nahodim ten remen tak fotku urcite pridam. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 Stručně-dole si nastav na hodinkách pomoci korunky rok (přechodný rok je jinak zbarven) a měsíc a nahoře ti to ukáže den v týdnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Ten kalendář nebude aktuální téměř jistě, sám mám jedny podobné, které jsem kupoval nové někdy kolem roku 2001 a poslední rok na kalednáři byl 2014. Nicméně možná by šlo ten kalendářový věnec vyměnit, protože Orient podobné modely stále vyrábí - otázka je, kolik by to stálo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2015 Až teď jsem se podíval líp na fotky, a zaujala mě ještě jedna věc - myslel jsem, že Orient dával tenhle kalendář jen do hodinek, které neměly day-date, takže to sloužilo i ke zjištění dne v týdnu. Ale tyhle daydate mají. Člověk se pořád něco učí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 Přesně takovéhle měl můj táta. Bohužel je nikde nemůžu najít. Jeho bracha měl zelené a druhý brácha hnědé. Hrozně jsem mu je jako kluk záviděl. A teď je závidím tobě :-) Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Odesláno 18. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Tak jsem se konečně dostal k tomu dát hodinky na řemínek a myslím že to nevypadá úplně špatně. Samozřejmě ta šířka to kazí, ale mám je 24hodin na ruce a už se mi to moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Odesláno 18. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 (upraveno) Ten kalendář nebude aktuální téměř jistě, sám mám jedny podobné, které jsem kupoval nové někdy kolem roku 2001 a poslední rok na kalednáři byl 2014. Nicméně možná by šlo ten kalendářový věnec vyměnit, protože Orient podobné modely stále vyrábí - otázka je, kolik by to stálo. Kalendář je aktuální do roku 2032 a dle návodu od "prim-ky" to skutečně funguje. Upraveno 18. listopadu 2015 uživatelem rypadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se