Maxmillian Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Prodejce: Heller & HellerZeme: NemeckoWeb: http://www.hellerundheller.de U prodejce jsem objednaval preklapeci spony pro FC. Uvodni komunikace probihala naprosto v poradku a korektne. Spony jsem mu poslal na nekolika obrazcich, abych si byl jisty, ze mluvime oba o tom samem produktu. 31.3. jsem zaplatil predem na ucet28.4. jsem po nekolika urgencich a neodpovidani na mailu a telefony obrzel spony ... UPLNE JINE11.5. jsem posilal spony zpet, pochopitelne naprosto netknute a zabalene20.5. mi telefonicky sdelil, ze spony zpet obdrzel a posle penize26.6. je stav takovy, ze penize zpet na uctu nemam a po nekolika urgencich a telefonech mi dnes poslal zpravu, ze je urcite v pondeli posle... SILNE NEDOPORUCUJI!
Maxmillian Odesláno 21. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2015 Dnes jsem dostal zpet penize za vracene spony, takze si muzete spocitat jak dlouho to cele trvalo. Navic jsem musel zacit hrozit tim, ze celou komunikaci poslu na Chrono24 a zastoupeni FC... Sice to nebylo moc penez, ale z principu me vazne na*rali...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se