Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Jo, a budu čekat, až nějakej chytrák, co se blbě vyspal, začne mektat, že jsou drahý nebo ošklivý, nebo fake. Ten odkaz na svou aukci jsem sem dal z legrace - berte to prosím jako VTIP! Stejně tu všichni vědí kde se co na Aukru šustne.

Ale Toljo, to chceš aby nějakej chytrák dal tvoji aukci do sekce nahlásit závadnou aukci? Ale vážně, nejsou fake, jsou zajímavé, jestli drahé to se neví a procházet aukro je o nervy. :) Klidně je sem dej, alespoň se tady občas objeví něco k věci...

Sorry za OT, teď budu chvilku hodný :)

Odesláno
Teda ještě že je rok 2007 a nemusíme tyhle hrůzy nosit na ruce. Jinak souhlas - krásná sbírka.

tieto hrozy by som mal velmi rad...skoda ze nemam 10ruk :D mam rad hodinky..a digitalky mam v sufliku....tikot ma svoje caro :)

• po měsíci...
Návštěvník tolja
Odesláno
tieto som dnes nasiel...ale tiez neviem co su zac..ibaze chudatka dost znicene..teda nemaju sklicko a rucicky...skusim najst nekoho kto to vie napravit...

To asi nemá smysl. Cena opravy pravděpodobně převýší cenu stejného modelu ve výborném stavu.

• po 3 týdnech...
Odesláno
rad bych poprosil zkusenejsi o identifikaci techto primek, ktere se nedavno mihly aukrem, a ktere jsem bohuzel neziskal :( :worried_anim: diky

Podle obrázku o žádné primky nejde. Například ručky, které na nich jsou v Eltonu nikdy nebyly používaný a ani číselník nepřipomíná nic, co se v Novém Městě n/M. dříve vyrábělo. Nejspíš to budou nějaké ruské hodinky.

Odesláno
Podle obrázku o žádné primky nejde. Například ručky, které na nich jsou v Eltonu nikdy nebyly používaný a ani číselník nepřipomíná nic, co se v Novém Městě n/M. dříve vyrábělo. Nejspíš to budou nějaké ruské hodinky.

Připomíná mi to číselníky hodinek 30-40 let masové produkce.

Odesláno (upraveno)

To budou nejake svycary - cifernik kolem vterinovky silne pripomina znacku Eterna [temer bych si na to i vsadil]. Vsak skoncily hodne vysoko...

Upraveno uživatelem alt
Odesláno
To budou nejake svycary - cifernik kolem vterinovky silne pripomina znacku Eterna [temer bych si na to i vsadil]. Vsak skoncily hodne vysoko...

... no skoncily na 1305 - mne prave zarazilo, ze do aukce se zapojily "prezdivky", ktere nejaky "bezcenny" srot nekupuji :) a vetsinou spis cilene sleduji urcite specificke hodinky, resp. jejich dily... kazdopadne diky za Vase reakce...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...