Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

chci koupit hodinky (z druhé ruky) tak do 30-40k.

V hodinkách se bohužel moc nevyznám. Kdy si jsem měl tyto omegy http://www.chrono24.cz/omega/speedmaster-triple-day-day-date-automatic--id3359443.htm?dosearch=true&manufacturerIds=187&modelId=74&models=74&query=Omega+Speedmaster&sortorder=1&urlSubpath=/omega/index-3.htm&manufacturerIds=187

kupoval jsem je nové u AD, ale pak mi nějak je*lo v hlavě a jsem je tu na foru prodal za půlku PC a to byli ještě rok v záruce :-( a od té doby jsem už žádné nikdy nepořídil. Teď si říkám, že bych opět chtěl mít nějaké pěkné automaty na ruce.

Dokázali byste mi prosím poradit něco v teto cenové relaci. Když jsem se díval na netu tak se mi líbí Fortis (Valjoux 7750), Omega (viz odkaz výše nebo bondovky), TH. Bohužel jako naprostý laik nevím které. Mohu posoudit maximálně vzhledově (většíma se mi líbí +- stejně). Poradíte nebo i případně date nějaký tip na nákup?

A prosím neukamenujte mě, obracím se k vám za pomoci jelikož jsem tak trochu bezradný :-)

Odesláno

Ty se mi nelibi :-)..ale ted se tam objevili TH Aquaracer..a tam uz jsem se trochu zamyslel :-)

Odesláno

Speedmastery jsem ted nekde videl jety, tusim bazos a taky za slusnou cenu. Jak jednou cuchnes k Omeze tak bych ja osobne uz asi ve vyberu "main" hodinek neklekal. A konkretne hujery, byt urcite skvely hodinky, me nikdy nejak...nevonely? (nemyslim chrona ofc)

Odesláno

Miriablo: asi mas pravdu..zitra se jedu kouknout na Omegy, ale pro zmenu SMP cal. 1164 (bondovky)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...