Pavel FK Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Ahoj, nemáte někdo tyhle hodinky? Moc rád bych je zkouknul.
Micey Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 (upraveno) Já bych si troufal říct, že na 99% ne. Ony jsou drahý jako prase, při vší úctě k Ballu.. Ale třeba někdo překvapí, pak by dostal vynadáno, že už se dávno nepochlubil:) Upraveno 10. července 2015 uživatelem Micey
Pavel FK Odesláno 10. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Jsou moc pekne a chtel bych se na ne podivat. Koupil jsem si Engineer Master Diver Gmt a tahle znacka mne dost oslovila, ale to Hydrocarbon pouzdro je strasnej kus zeleza a bojim se toho bojim Mas pravdu, ze se nikde nedaji sehnat za rozumny penize, proto je chci videt, treba nekdy prijde jejich cas.
PeterOva Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2021 V 10. 7. 2015 v 12:54, Pavel FK napsal: Ahoj, nemáte někdo tyhle hodinky? Moc rád bych je zkouknul. Rozšířit Kdyby to bylo i po letech aktuální, jedny budi pouštět - Ostrava.
iparlesak Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2023 Ahoj, oživuji toto vlákno- hodinky vlastním cca měsíc - největší oříšek bylo nastavení tahu - překvapivě chybí možnost mikroregulace…jinak parádní strojovna, týdenní odchylka +1-2 sec.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se