Kid_A Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Z Marků XVI se vyklubaly nesmírně univerzální hodinky. Od nata až po aligátora, dá se s nima vyhrát náramně.... V hlavních rolích: 1. Zrno - vintage Bulang and Sons style 2. Hirsch Ascot 3. Di-Modell Bali Chrono 4. Rios 1931 Art Manuel Echt Alligator 5. Nato no name navi-white 6. Nato ZRC navi lesk
Micey Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Hm.. vsechno mi prijde tak jako docela dobry (az na to pruhovany nato), ale nic perfektni.. kupodivu nejvic mi sedi ten cernej aligator. Nejakej jednoduchej vinovej cordovan treba bych na tom chtel videt.
warann Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 (upraveno) Jo ta černá jim sluší. Jinak když jsem nechával u Ondry Šímy dělat řemen na jejich sestřičky Mark XV., tak mě přesvědčil, že těmhle hodinkám sluší spíš jednoduchý řemeny, který neupoutávají pozornost na úkor hodinek samotnejch. Udělal mi tenhle: Myslím, že na to něco bude. Jinak Kide sorry, že Ti tady plvelím vlákno . Upraveno 11. července 2015 uživatelem warann
Kid_A Odesláno 11. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2015 tak urcite:) neni vubec spatnej, to je jasna vec. jak tam Ondra Sima poresil to odirani pouzdra? Dira na stezejky je vic na konci remenu (redukce prostoru pro odirani)?
warann Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 tak urcite:) neni vubec spatnej, to je jasna vec. jak tam Ondra Sima poresil to odirani pouzdra? Dira na stezejky je vic na konci remenu (redukce prostoru pro odirani)?Je to tak. Docela jsme to probírali. Já jsem to nakonec moc nezkoušel kvůli prodeji (nechtěl jsem ten novej řemen zbytečně mordovat), ale mělo by to být Ok. Ten "pilotní" je u stěžejek dost dobitej.
Kid_A Odesláno 11. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Je to tak. Docela jsme to probírali. Já jsem to nakonec moc nezkoušel kvůli prodeji (nechtěl jsem ten novej řemen zbytečně mordovat), ale mělo by to být Ok. Ten "pilotní" je u stěžejek dost dobitej.ty marky XVI delaj to stejny:(
warann Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 To je jasný, je třeba na to myslet. Ale když řemen necháváš dělat a upozoníš na to, tak je to řešitelný. A byl jsem mile překvapenej cenou.
Kid_A Odesláno 11. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2015 (upraveno) Tak pridam jeste par zajimavych variant. V hlavni roli Rios Juchten leather. Upraveno 11. července 2015 uživatelem Kid_A
Kid_A Odesláno 11. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2015 (upraveno) A tady Hirsch Performance George Upraveno 11. července 2015 uživatelem Kid_A
Kid_A Odesláno 11. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2015 (upraveno) A tady no name pilot remen... Upraveno 11. července 2015 uživatelem Kid_A
Kid_A Odesláno 16. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2015 (upraveno) A perlon... Upraveno 16. července 2015 uživatelem Kid_A
Arthur N. Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Ten modrej perlon jim moc slusi. Tobe samozrejme taky:)
Kid_A Odesláno 16. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Ten modrej perlon jim moc slusi. Tobe samozrejme taky:):-))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se