uns Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 Dnes som našiel túto zaujímavú aukciu na ebay. http://cgi.ebay.co.uk/Longines-Czech-Milit...1QQcmdZViewItem Zaujímavé je, že predajca je maďar
Godin Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 uns napsal: Dnes som našiel túto zaujímavú aukciu na ebay. http://cgi.ebay.co.uk/Longines-Czech-Milit...1QQcmdZViewItem Zaujímavé je, že predajca je maďar Nějak nechápu co je na tom zajímavého? MVS běžně prodávají lidé z celého světa.
PigyCZ Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 uns napsal: Dnes som našiel túto zaujímavú aukciu na ebay. http://cgi.ebay.co.uk/Longines-Czech-Milit...1QQcmdZViewItem Zaujímavé je, že predajca je maďar tak to jsem netušil, zě Longines byly součástí armádní výstroje . . . .překvápko ví tu někdo o tom více ?!?
uns Odesláno 7. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2007 Godin napsal: Nějak nechápu co je na tom zajímavého? MVS běžně prodávají lidé z celého světa. Prišlo mi zaujímavé, že maďar predáva švajčiarske hodinky určené pre českú armádu na anglickej stránke
PigyCZ Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 Godin napsal: Nějak nechápu co je na tom zajímavého? MVS běžně prodávají lidé z celého světa. prohlédl sis je dobře ??????
boo-beek Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 (upraveno) PigyCZ napsal: prohlédl sis je dobře ?????? Bud je to NOS a typek klikar jak krava, ze je vubec ma, ale zaroven peknej blb, ze renovoval ciselnik, anebo je to nejaka podivna skladacka - to ryti je faaakt neduveryhodny. Ale - ja se ve vojenskejch hodinkach nevyznam, takze jsem mozna dost mimo? Upraveno 7. září 2007 uživatelem boo-beek
boo-beek Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 YPO napsal: Njn, asi to delal vrtackou Ale ja porad nechapu to pouzdro - ciselnik ocivdne... renovovanej nejakym umelcem a pouzdro vypada jako NOS... Nejakej odbornik - nechcete se vyjadrit??
uns Odesláno 7. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2007 boo-beek napsal: Nejakej odbornik - nechcete se vyjadrit?? Tiež by ma zaujímal názor niekoho, kto sa vyzná. Netušil som totiž, že vojaci ČA používali Longines.
PigyCZ Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 YPO napsal: jsou-li vojenské, třeba jsou to průstřely
Návštěvník YPO Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 (upraveno) no fakt je,že bych takové doma uvítal ..... ale tyhle opravdu ne Upraveno 7. září 2007 uživatelem YPO
boo-beek Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 PigyCZ napsal: jsou-li vojenské, třeba jsou to průstřely Mno, treba je za nimi silny pribeh - vojin v zakopu se jiz pod salvou kulek loucil se zivotem, prilozil ruku na srdce - a ejhle, jedine strely, ktere mirily spravne, se zastavily o jeho hodinky... To je ale dojemnej pribeh!
Godin Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 Sorry, asi jsem při pátku natvrdlej ale nějak vám pořád nerozumím. Chlapi neblázněte to je přece sen každého českého milovníka vinage military hodinek mít jedny z švýcarů používaných československou armádou před zahlušením armádními primkami. Používaly se ještě Eterny a Lemanie. Osobně si myslím, že tohle je to skládačka a ciferník je přemalovanej z jiného ciferníku (jiný typ hodinek), ale to si nejsem jistý. Korunka taky není původní, a rytí na dýnko taky nevypadá originálně. Ale jinak pouzdro bylo nerezové, takže dostat ho do super stavu není pro člověka který to umí žádný problém. Už se tady na fóru objevily fotky výrazně zdařilejších renovací (Mechano)
boo-beek Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 Godin napsal: Sorry, asi jsem při pátku natvrdlej ale nějak vám pořád nerozumím. Chlapi neblázněte to je přece sen každého českého milovníka vinage military hodinek mít jedny z švýcarů používaných československou armádou před zahlušením armádními primkami. Používaly se ještě Eterny a Lemanie. Osobně si myslím, že tohle je to skládačka a ciferník je přemalovanej z jiného ciferníku (jiný typ hodinek), ale to si nejsem jistý. Korunka taky není původní, a rytí na dýnko taky nevypadá originálně. Ale jinak pouzdro bylo nerezové, takže dostat ho do super stavu není pro člověka který to umí žádný problém. Už se tady na fóru objevily fotky výrazně zdařilejších renovací (Mechano) Ja ale nemam problem s tim, ze by se nepouzivaly, ale s tim, o cem Ty pises - ciselnik, stav pouzdra.... je to takove neduveryhodne, no
Godin Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 Pro Pigyho a Unse (kteří psali, že netušili o používání československými piloty) jedna fotečka. Bohužel není z mých zdrojů, pochází od některého člena z fóra, tak mu to snad nebude vadit, že jsem ji zde vystavil. Případně se může přiznat a něco nám o nich ještě povědět.
Godin Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 boo-beek napsal: Ja ale nemam problem s tim, ze by se nepouzivaly, ale s tim, o cem Ty pises - ciselnik, stav pouzdra.... je to takove neduveryhodne, no To je, ale viděl jsem i horší. A kdyby se nevšplhaly na nějakou nesmyslnou cenu (jako že se vyšplhají) tak jako základ na renovaci dobrý.
maxs Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 Už som tu ten odkaz dával. Do vlákna trefne nazvaného "Longines pilotky MVS na Ebay", ale aj založenie nového vlákna asi malo svoj, pre mňa skrytý význam. Ani korunka sa mi nezdá origo a hlavne ich už na Ebay točí minimálne druhý krát. Opatrnosť je asi na mieste.
old black Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 uns napsal: Tiež by ma zaujímal názor niekoho, kto sa vyzná. Netušil som totiž, že vojaci ČA používali Longines. Primky nosit nemohli.
vor Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 uns napsal: Tiež by ma zaujímal názor niekoho, kto sa vyzná. Netušil som totiž, že vojaci ČA používali Longines. Dej hledat. Jsou tady minimálně tři vlákna o vojenských hodinkách používaných ČA.
monsieur Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Odesláno 7. září 2007 Podle mého názoru také nedůvěryhodné a asi i škoda peněz: korunka a ciferník na výměnu a z popisu dýnka mám rozpačitý dojem - přece jen jsem už viděl přesnější provedení se znatelně odlišným typem písma. A navíc zaleštěním ztrácím autentičnost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se