Kryten Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Odesláno 15. července 2015 Zdravím,včera dorazily nové tikátka Lum-Tec M53 č.298/300Jsem z nich úplně nadšený ... Omlouvám se za kvalitu fotek mobilem v euforii z nových mašinek Nějaký TIP na pěkný řemen ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiribartl Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Nedávno jsem po Lum Tec taky pokukoval, jsou pěkné, ovšem k této verzi najít něco jiného na ruku nebude lehké, snad nějaký Hirsh, no nevím.
villain83 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Mrkni do galerie clena Vit.Pokud vim,hodinek od tyhle znacky par mel(ma) a s remenama si slusne hraje,treba najdes inspiraci...
vrufino Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Já bych řemen neměnil!Proč taky,ta guma je parádní!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se