caletka Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Víte někdo jakou kvalitu nabízejí nové outdoorové hodinky od Timberlandu, typ Menś Outdoor Performance HT2 ? Rovněž mne zajímá, jak je na tom s kvalitou značka Nautica. Na pohled nabízejí velice atraktivní stroje za slušnou cenu. Vyplatí se skutečně jejich nákup ? Díky za info.
odklizec Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Ja bych rekl, ze Timberland, stejne jako napriklad Camel Active vynika oblecenim a botama. Vsechno ostatni jsou dle meho soudu doplnky k obleceni, ktere jim nekdo dela. Pokud je cena dobra a libi se ti, proc ne? Ale pokud chces outdoorove hodinky, zvaz u zmineneho "Outdoor Performance" modelu, jestli je 30m vodotesnost odpovidajici oznaceni outdoor? Ja bych rekl, ze outdoor hodinky musi skutecne neco vydrzet. Boty a obleceni delaji fajn, ale hodinky? Nejak si tim nejsem jisty
Jakubisko Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Souhlas, kdysi jsem pokukoval po hodinkach Columbia, protoze se mi proste libily designove. Po nejakem case tady ale uz mam ten spravny nazor Nehlede na to, ze vetsinou je to quartz
A@A Odesláno 9. září 2007 Nahlásit Odesláno 9. září 2007 Nautica: jeden kamos si kupil Nautici a je s nimi velmi spokojny. Niektore modely su osadene svajciarskym strojcekom. On ma zrovna jeden z nich. hodinky maju dobre spracovanie a su pomerne velke. hlavny nedostatok je ich cena.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se