Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
  mhenzel napsal:
Z koncovej ceny je mozna zlava 25% nakolko sme dovozca. Cennik MOC je dany vyrobcom. Ceny obsahuju vsetky dane a cla. S pozdravom Henzel

Moc hezká sleva :speak_cool:, toho si cením :) .

Upraveno uživatelem Snow
  • Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nechcem rypat, zaujima ma vsak, ako je rieseny servis, predsa len fa. Prime, ktora je dovozcom pre CR (preco nie aj SR, ked sidli v Kosiciach???) existuje dost kratko.

Odesláno

Preco nie SR? Uplne jednoducho je tu distributer pre SR(bol tu uz davnejsie pred nami, vybavenie licencie trva aj cez 12mesiacov, my sme prisli neskor) a kto robi obchod poctivo tak sa nebude druhemu miesat do kapusty. So servisom problem nevidim, lebo vacsinou sa servis outsourcuje, mame dve kontaktne miesta pre servis, popripade servis sa da urobit vo Svajciarsku.

Odesláno
  mnovace napsal:
No Snowe ta cena vypadá hezká jen když vidíš výši procent, jinak jsou ceny v porovnání s eshopem o hooodně vyšší. :thumbsdown_anim:

Jj, je to tak.

Jeste ale taky jde o to, jakou vahu ma to, ze hodinky jsou od dovozce / jestli jsou (v telefonni terminologii) sedivka.

A taky kolik naparej clo...

Odesláno

Musim sa k tomu netu vyjadrit, lebo ma ide roztrhnut:

Predaj cez internet pre znacku COVER nie je mozny, cize dana firma ak vobec predavala originaly bude riesena sudne, co mi bolo povedane. Ja mam ceny dane vyrobcom!!!! takze mi vysvetlite ako moze firma predavat za velkobchodne ceny, plus si este priratajte vsetky dane atd. Minuly tyzden som prisiel na firmu z USA ktora predavala oficialne COVER, pricom to boli fakes ale take premakane ze az, pricom v USA ma len jedna firma licenciu a aj ta nesmie predavat cez net, pricom tato firma predavala cez amazon!!!!!. Firma COVER sa nemusi orientovat len na predaje v Azii a neviem kde. V sucasnosti sa predava vo viac ako 40 krajinach. Firma robi aj OEM so to spominal, robi hlavne vyznamne firmy a o niecom to asi svedci, skoda ze zi neviem vybavit meno tej neziskovej organizacie, teraz pre nu robili OEM a to takym sposobom ze dokonca mohli pouzit aj meno firmy COVER(take nieco nedovolia nikomu), je niekolko svajciarskych znaciek kto re su robene prave formou OEM a nie vlastnou vyrobou a tvaria sa ze aka historia v pozadi. Inac OEM sa nerovna COVER. Kopa inych svajciarskych firiem to robi. Este k predaju cez internet: COVER nepovolil licenciu pre Nemecko, lebo prave oni su zodpovedny za to ze by zaplavili trh za ceny skoro velkoobchodne, a by nerespektovali zastupenia v ostatnych krajinach. Ak niekto bude robit zastupenie nejakej firmy kde bude mat prisne dohodnute podmienky a bude musiet respektovat aj ostatnych predajcov v Europe a pride niekto kto nebude respektovat nic tak potom pochopite ako sa citim. Volal som este v piatok s majitelom COVER, takze dam potom vediet co sa poriesilo. Ja by som mohol ist aj lahkou cestou cez Ebay, internet a pod, mam kontakty a moznosti aj na ine znacky, lenze to je podla mna neseriozne, by ste sa divili ako sa na niektorych znackach zaraba. Uz koncim nakolko mam zvyseny krvny tlak na maximum. Vivat Cina, vivat podnikatelska etiketa.

Odesláno (upraveno)

Pane Henzl, opět nic ve zlém, ale značka COVER nemá řádně vedené stránky. Uvádí, že je distribuovaná ve 40 zemích, ale když dáte hledání distributorů, tak prostě kde nic tu nic. Prostě to nesvědčí o preciznosti, dokonalosti atd. a v mých očích to věští průšvih, protože jakákoli nedbalost a nedokonalost v tak na přístup k zákazníkovi citlivém druhu podnikání, jako je prodej "značky" se nevyplácí hned několikrát. Schválně si to zkuste sám

http://www.coverwatches.com/distribution/distribution.asp . V Marketing Report se sice dočtu o distribuci v 42 zemích světa a nových distributorech tam a onde, ovšem kontakt na ně čistá nula. V mých očích navíc značce vůbec nepřidává toto

"We have made Asia our

target market for the years 2007/2008.

COVER has already been introduced in

South Korea, Taiwan and China. But that

is not enough for us. Our sights are set

on India, Hong Kong/Macau, Japan, Malaysia

and Thailand. We already have very

good contacts in these countries, and several

projects are about to be realised."

Prostě tím se v mých očích značka vymezila jako značka pro indočínu. Škoda že neindočíňané nepožívají stejného zájmu firmy, tedy alespoň jej nedeklaruje s takovým zaujetím. Myslím, že takováto prohlášení poškozují distributory ve všech ostatních geografických oblastech, přesto, že jim vedení firmy děkuje atd. Osobně mě navíc moc nezaujal humbuk kolem budovy, ke které se hlásí jak Chrono AG, tak i COVER. Prostě každý podnikatel má nějaký barák, a to že jej rekonstruoval a sídlí v něm tři roky snad není pro zákazníka nakupujícího design a pověst značky zrovna moc podstatná infromace. Takovýto druh informací chápu směrem k potenciálním investorům, nikoli k zákazníkům. Z mého úhlu pohledu má Chrono AG + COVER velké mezery v marketingu atd. Jestli jsem vás naštval, tak prosím o prominutí, ale píši to s cílem sdělit Vám dojmy z pohledu spotřebitele, který nehledí jen na kvalitu a design, ale i na sebereprezentaci značky, která se mi na rozdíl od jejich hodinek vůbec nelíbí.

Upraveno uživatelem Vincent
Odesláno

Mna uz asi sotva niekto viac nastve ako som teraz, nie som hovorca danej firmy ale k niektorym veciam sa viem vyjadrit. Znacka sa distribuuje vo viac ako 40 krajinach co viem ja: USA,Taliansko, komplet Skandinavia, zvysok Europy( aj vychodnej), Svajciarsko. Tiez tomu nerozumiem preco firma neprida odkazy na stranku na distributerov, ale mam osobne skusenosti s firmou a ich politika predaja je v porovnani s ostatnymi firmami eticka, cize aj slovo ma taku istu hodnotu ako papier. To ze sa zameriavaju aj na Aziu je pochopitelne-velkost trhu, aj Breitling je zastupeny a nic to neberie na renome znacky. By ste sa divili ako vyhodne su z hladiska predajov trhy typu Taiwan, S. Korea, Thailand, Macau, Malaysia-neviem ci poznate niektoru z tychto krajin, ale zivotna uroven je na dost vysokej urovni tie krajiny by som si nedovolil oznacit ako nebodaj zaostale k zvysku Europy, Cina je zaujimava vseobecne pre vsetky znacky aj luxusne. Budova Chrono a COVER-no Chrono AG je majitel a vyrobca COVER takze asi preto, COVER je chranena ochranna znamka firmy Chrono AG.

Akurat mam najnovsie info ohladom firmy predavajucej COVER cez internet, link bol na tomto fore, takze firma nie je predajcom COVER!!!!! a ani nikdy im nebola dodana objednavka od COVER, ale ako to budu riesit to neviem.

Návštěvník Snow
Odesláno

Sleduji celé story se zaujetím a jsem zvědav co ještě vypadne, mimochodem, já být ve vrcholném managmentu Alfy tak nosím trochu jiné hodinky ;) , viz.

Chopard Mille Miglia GMT Alfa Romeo

mmalpha.jpg

Odesláno

Vacsina svajciarskych hodinarskych firiem deklaruje, ze ich hodinky sa cez net nepredavaju, no skutocnost je ina a neda sa tomu zabranit. Skor ci neskor k tomu budu musiet pristupit a nejak to "zlegalizovat". Nechce sa mi verit, ze by zn. Cover bola zaujimava pre replikantov, vzhladom na "low cost" originalu, skor mam dojem, ze niekto nakupi OEM vyrobky a hodi ich na net. To, ze sa firma orientuje na azijske trhy je normalne (ide sa tam, kde su prachy a "swiss made" je stale istou zarukou, nech je na comkolvek, co ukazuje cas), len ma zaujima, ako sa tam budu chovat eticky, ked vacsina azie sa riadi japonskym heslom "biznis je vojna" :gun_bandana:

Odesláno

Nepredavat hodinky cez internet je v sucasnej dobe pre vyznamne firmy aj pre firmy budujuce si imidz velmi dolezite, inac firmy skoncia do roka, dvoch. Internet neberie ohlad na regionalne zastupenia, znizuje kvalitu garancii a zaruk, samozrejme aj prestiz. Robil som pred dvoma rokmi zastupenie firmy z EU pre viacere trhy EU a firma sa rozhodla ukoncit spolupracu nakolko ona mala uz vytvorene zazemie a preco mat niekoho medzi sebou a koncovymi predajcami, nikoho nezaujima kolko musi clovek investovat casu, usilia a penazi. EU povedalo, ze je volny trh a ze oficialne zastupenia brania volnemu trhu, co vyuzili spekulanti a velke firmy na znicenie vela predajcov. COVER ako OEM nie je mozne vyrobit da sa nakupit len cez vyhradne zastupenie alebo priamo od firmy ako distributor. COVER co sa tyka porovnania aj inych znaciek nie je low cost, low cost je pre mna casio a pod., a zaujem replikantov je a dost velky uz som to tu spominal, ale islo len o americky trh, pricom boli ponukane aj na amazone, ktory podla mna garantuje viac povod a ochranu vyrobcov, ebay je basta replik a napodobenin dokonca takych kde vam malokto zaruci ci je to original alebo nie. Skoda reci. Ked toto je trend ako predavat, tak vojna sa prave zacala........ :gun_bandana:

Odesláno

V poslednej dobe som sam kupil cez internet dvoje uplne nove hodinky (Omega Seamaster a Raymond Weil Parsifal), aj ked oficialne by sa to nemalo dat. Vobec nemam dojem, ze sa tym znizila uroven garancie a zaruky, ci nebodaj prestiz znacky. Ludia ziju vsade, aj tam, kde nie je oficialne zastupenie znacky, ale internet a posta tam funguje. Uznam, ze sa pride o usmev predajcu a vystavenie hodiniek na zamatovej podlozke. Ak by som mal kvoli, upresnim - Swiss low cost (kde Cover bez pochyb patri, cim ich nechcem dehonestovat), cestovat co i len 50 km, tak sa mi to neoplati a radsej zvolim inu swiss znacku rovnakej urovne, ceny a kvality.

Odesláno (upraveno)

Tak to jsem netušil co se tady začne dít,když jsem tady dal odkaz na ceny COVER. :crying_anim02:

Upraveno uživatelem dajko
Odesláno
  Vincent napsal:
Kdesi na netu jsem četl, že výrobce je Chrono AG. Značka COVER prý byla představena v roce 1999 na Basel Fair. Výrobce Chrono AG mimo jiné dělá i hodinky "OEM", kde má zákazník možnost nechat si udělat logo pro své hodinky dokonce on-line, viz

http://www.chronowatch.ch/english/private-...s-Classico.html

Značka se s nadějí dívá na trhy Číny a Indie.

Pokud by to nekoho zajimalo, mohu potvrdit - byl jsem s nimi ohledne hodinek s vlastnim logem v kontaktu, jednani skvele a nabidka byla vskutku siroka - mnohem vice modelu nez maji na tomto webu, v podstate velmi podobna "znackove" produkci COVER. Ovsem za zretelne nizsi ceny ... :smile_anim:

Odesláno

Některé hodinky mají velice pěkné, ale ty ceny mi připadaji tak trochu neadekvátní. Koupit u nich hodinky s 7750 za 40tisíc se slevou za 30tis mi přijde trochu moc. Chápu, že je to SWISS MADE, ale značka je nová a nějak neznámá.

:offtopic:

Odesláno
  nicka napsal:
Některé hodinky mají velice pěkné, ale ty ceny mi připadaji tak trochu neadekvátní. Koupit u nich hodinky s 7750 za 40tisíc se slevou za 30tis mi přijde trochu moc. Chápu, že je to SWISS MADE, ale značka je nová a nějak neznámá.

:offtopic:

zvlášť, když máš přes ebay 7750 nové pod 19000

Odesláno

Podla mna pristupuje k veci velmi rozumne a odpoveda na kazdu otazku aj ked niekedy mozno nevhodnu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...