Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
To sibirnaya

Jsem trochu mimo, co to je SZ? :(

Znáš Midlocha nebo si dáme všichni sraz někde mimo Kleinův palác? Ať tam pak nerveme lidem rukávy nahoru a nehledáme Midlochovy Breitlingy. ;)

neznam nikoho z fora osobne. SZ je soukroma zprava :)

• Odpovědi 126
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To sibirnaya:

Co tak sraz v 18:50 na Svoboďáku před vchodem do Mekáče. Budu vypadat jako úchyl, černé boty, šedé kalhoty a červenou péřovku. Doufám, že té bundy se hned po vstupu zbavím někde v šatně a dál budu pokračovat už jenom v obleku.

To all:

Srazíte se tam s námi nebo jdete inkognito po vlastní ose?

Odesláno

Ja tam jdu inkognito. Jen nevim jestli se mi podari presvedcit pritelkyni aby sla se mnou- ze pry je marod a dela fory celkove- tak ji lakam na sperky :thumbsup_anim:

Odesláno

Když jdeš inkognito, musíš si mě se sibirnoj (ani nevím, jak se to skloňuje) prohlídnout před Mekáčem. :D

Až budu na výstavě a nebudu vypadat jako úchyl s červenou bundou, budu mít šedý oblek s červenou košilí. Výška 183, věk 36. Tak uvidíme, jaký jsi detektiv a jestli mě odhalíš. B)

To sibirnaya:

Doufám, že kdyby ti do toho něco vlezlo, tak dáš vědět a nenecháš mě umrznout na Svoboďáku! ;)

Odesláno
Když jdeš inkognito, musíš si mě se sibirnoj (ani nevím, jak se to skloňuje) prohlídnout před Mekáčem. :D

Až budu na výstavě a nebudu vypadat jako úchyl s červenou bundou, budu mít šedý oblek s červenou košilí. Výška 183, věk 36. Tak uvidíme, jaký jsi detektiv a jestli mě odhalíš. B)

To sibirnaya:

Doufám, že kdyby ti do toho něco vlezlo, tak dáš vědět a nenecháš mě umrznout na Svoboďáku! ;)

Ja mam sraz u Manga v 18:45 s pritelkyni takze asi kdyz povalim okolo mekace budu mit oci jen pro ni. Mne poznate snadno- budu mit dziny a modry kasmirovy svetr a nadhernou holku po svem boku:-)

Odesláno

To sibirnaya:

nic do toho nevleze, 18:50 jsem pred mekacem jak na koni :) poznas me podle brajtli na ruce :D

Odesláno
To sibirnaya:

Hlavně si před Mekáčem pořádně vyhrň rukávy! :D

To Jacobs:

Když už tam bude ta nádherná holka, není zbytečné, abys tam byl taky?! :D

:gun_bandana:

Odesláno
Si tě popletu s Midlochem :)

Pánové, nepůjdeme tam bez hodinek? Abychom si mohli hned nějaké koupit :D

Silne nad tim ze tam pujdu bez hodinek uvazuji- precejenom Certiny nejsou ty hodinky co bych tam rad prezentoval :crying_anim:

Odesláno (upraveno)
:) :) :) Takhle dobře už jsem se dlouho nezasmál.

Jacobsi, Certiny i sebe nech doma ;)

Nenecham ji tam na pospas takovym zvrhlikum jako jste vy¨:-)

Upraveno uživatelem Jacobs
Odesláno

No přece jsem psal, že budu vypadat jako úchyl!!! :weird: :oneeyed02: :blink: :wacko:

Tak dobře, už tě (resp. tvoji přítelkyni) nechám na pokoji ;) a raději se tam zvrhnu na hodinky!

Ale předpokládám, že nové hodinky si tam nikdo nekoupí, protože ta výstava pokračuje ještě přes víkend v prodejně.

Odesláno
Si tě popletu s Midlochem :)

Pánové, nepůjdeme tam bez hodinek? Abychom si mohli hned nějaké koupit :D

Mám sraz s kámošem v 18:45 na Svoboďáku 15, jak tě poznám Gale? Já budu mít tmavší rifle, bílá košile s modrým proužkem...

Odesláno
Mám sraz s kámošem v 18:45 na Svoboďáku 15, jak tě poznám Gale? Já budu mít tmavší rifle, bílá košile s modrým proužkem...

Já budu mít manželku, která bude mít moji peněženku, abych se nenechal zlákat nějakým vystavovaným modelem :D

Pokud by to k mé identifikaci snad nestačilo, budu mít asi šedé kalhoty, šedý svetr a pod ním modrou košili s modrou kravatou.

A asi černou tašku Samsonite.

Hodinky ještě nevím, jaké si vezmu :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...