Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Já budu mít manželku, která bude mít moji peněženku, abych se nenechal zlákat nějakým vystavovaným modelem :D

Pokud by to k mé identifikaci snad nestačilo, budu mít asi šedé kalhoty, šedý svetr a pod ním modrou košili s modrou kravatou.

A asi černou tašku Samsonite.

Hodinky ještě nevím, jaké si vezmu :(

To ze nechas penezenku manzelce ti moc nepomuze- co kdyz ona se necha zlakat nejakym drobnym sperkem od Choparda?

• Odpovědi 126
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
To ze nechas penezenku manzelce ti moc nepomuze- co kdyz ona se necha zlakat nejakym drobnym sperkem od Choparda?

Nedávno se mi podařilo zaslechnout že má NiG těch hodinek po bytě už moc, takže pokud bude mít manželka peněženku u sebe nezbyde než tam jít bez hodinek a s hodinkami odejít. :) Tak jako tak je dobré nechat peněženku doma...

Odesláno
Nedávno se mi podařilo zaslechnout že má NiG těch hodinek po bytě už moc, takže pokud bude mít manželka peněženku u sebe nezbyde než tam jít bez hodinek a s hodinkami odejít. :) Tak jako tak je dobré nechat peněženku doma...

Tys mi ji onehdy vezl z té firemní akce, viď? :)

A ona si na mě takhle stěžovala??? :(

Odesláno

Minulý týden jsem byl na služebce v zahraničí a manželka dostala po mém návratu celkem hezký krystal uhlíku v bílém zlatě.

Věřím, že má soudnost a nebude na výstavě nic chtít. Stejně by měla smolíka :)

Radost si potřebuji udělat jáááá :thumbsup_anim:

Odesláno
Tys mi ji onehdy vezl z té firemní akce, viď? :)

A ona si na mě takhle stěžovala??? :(

Nestěžovala, jen prohodila, jestli jsou u nás v bytě taky všude možně samý hodinky :) Myslím, že ji krystal uhlíku na nějaký čas uvede do stavu excitace pro tvoji zálibu.

Odesláno

Tak. Bylo to fajn.

Samotná výstava byla pro mne možná maličko zklamáním. Málo modelů, spíše nenositelné a diamanty zdobené záležitosti, vše za sklem bez možnosti "ošahání".

Doprovodný program nebyl špatný, bavil jsem.

Co se mi líbilo moc, byla následná návštěva prodejny a možnost si prohlédnout a vyzkoušet všechny modely.

Personál byl velmi vstřícný a ochotný.

Velmi rád jsem potkal Midlocha a Conrada s jeho paní. To můj příjemný pocit z této akce jen zvýšilo. Díky, pánové.

Midlochovy Brajte a Conradovy Longines byly nádherné, ale vše to trumfla paní Conradová, které ty černé Longines neuvěřitelně slušely.

Odesláno
Tak. Bylo to fajn.

Samotná výstava byla pro mne možná maličko zklamáním. Málo modelů, spíše nenositelné a diamanty zdobené záležitosti, vše za sklem bez možnosti "ošahání".

Doprovodný program nebyl špatný, bavil jsem.

Co se mi líbilo moc, byla následná návštěva prodejny a možnost si prohlédnout a vyzkoušet všechny modely.

Personál byl velmi vstřícný a ochotný.

Velmi rád jsem potkal Midlocha a Conrada s jeho paní. To můj příjemný pocit z této akce jen zvýšilo. Díky, pánové.

Midlochovy Brajte a Conradovy Longines byly nádherné, ale vše to trumfla paní Conradová, které ty černé Longines neuvěřitelně slušely.

no, ja tam byl s Vaba a Jumbem a nejak sem netusil kdo ostatni je z chronomagu a kdo ne :( skoda... jinak souhlas, vrsek nic moc, prodejna supr. doprovodny program me taky prilis nezaujal ale :)

Odesláno
no, ja tam byl s Vaba a Jumbem a nejak sem netusil kdo ostatni je z chronomagu a kdo ne :( skoda... jinak souhlas, vrsek nic moc, prodejna supr. doprovodny program me taky prilis nezaujal ale :)

Neměl jsi svetr, na nohou ?koně?, rifle a Brajtle na kůži???

A s tebou tam byl člověk v obleku?

Odesláno

Sice na dálnici byla mlha že se dala místy krájet,ale v Brně to bylo moc fajn jsem rád že jsem poznal pány Midlocha a Nightingala, výstava přijemná atmosféra exponáty kromě jedněch IWC portuguese s čeným ciferníkem nic moc.ale popovídání stálo za tu cestu.Viděl jsem tam na ruce jedny slušné IWC portuguese v růžovém zlatě docela pěkné za pouhých 760000,majitel ale na ně dostal 15 procent slevu no nekupte to

BTW po pokloně kterou Nightingale složil Longinám na dámské ruce s ní nebude týden k vydržení jak bude nosit nos nahoru. :thumbsup_anim:

Odesláno
Sice na dálnici byla mlha že se dala místy krájet,ale v Brně to bylo moc fajn jsem rád že jsem poznal pány Midlocha a Nightingala, výstava přijemná atmosféra exponáty kromě jedněch IWC portuguese s čeným ciferníkem nic moc.ale popovídání stálo za tu cestu.Viděl jsem tam na ruce jedny slušné IWC portuguese v růžovém zlatě docela pěkné za pouhých 760000,majitel ale na ně dostal 15 procent slevu no nekupte to

BTW po pokloně kterou Nightingale složil Longinám na dámské ruce s ní nebude týden k vydržení jak bude nosit nos nahoru. :thumbsup_anim:

Co hodinky, ale ty oči!!! Měla neuvěřitelně zajímavou a krásnou barvu.

Ale oči jsem raději nechválil. Přeci jen... jsi o hlavu vyšší, než já :D

Odesláno
Jo,jo. Sibirnaya měl Brajtle na gumě a ne na kůži. :D

Co si pánové koupíne na ten slevový šek? Nebo jsi tu slevu NIGHTe využil hned v prodejně?

Nevyužil. A ani nevím, zda využiju.

Žena byla okouzlena jedním prstýnkem od Chopardu, já cibulemi IWC...

Ale pak jsme rozumně naznali, že je to moc peněz.

Ty cibule byly předražené každopádně, ty si na 100% nekoupím. S prstýnkem se uvidí.

Odesláno

Joo, jak pise Jumbo - vystava mohla byt o nekolik kousku rozsirena :smile_anim: prodejna OK, personal vstricny, a po zjisteni ze jsi majitelem te spravne znacky jeste milejsi (ale majitele ostatnich znacek se snazil navnadit ke koupi)

Odesláno
Joo, jak pise Jumbo - vystava mohla byt o nekolik kousku rozsirena :smile_anim: prodejna OK, personal vstricny, a po zjisteni ze jsi majitelem te spravne znacky jeste milejsi (ale majitele ostatnich znacek se snazil navnadit ke koupi)
vsak uz to ve me hloda, za chvilu hodim superoceany na prodej s takovou :)
Odesláno

Včerejšek byl pro mě velevýznamný den, poprvé jsem se potkal s členy chronomagu a Gal (s paní Galovou) s Conradem (s paní Conradovou) jsou skvělí společníci!

Vždycky jsem měl poněkud obavy se z internetových diskuzí přesunout k osobnímu kontaktu, ale musím říct, že je zde opravdu vybraná společnost.

Doufám, že se znovu potkáme, minimálně s Galem máme k sobě docela blízko ;)

Smotná výstava nebyla špatná, na můj vkus příliš přediamantováno, ale dole na prodejně jsme si s Galem spravili chuť, zejména ty odbíjecí IWC byly úžasný.

Co se týká toho prstýnku, tak jsem na 90% nahlodán... :wub:

Odesláno

jo,jo bylo to fajn,Byl jsem tam se ženou ale nevěděl jsem kdo je kdo tak jsem nechtěl páchat nějaké trapasy.Vzal jsem to sportovně proto jsem kroj nechal na věšáku a řešila to modrá košile,rifle,Panerai a žena.Breitling na gumě jsem zahlídl a Superoceany taky ale na ostudu tam bylo nějak moc lidí...:)

Odesláno
jo,jo bylo to fajn,Byl jsem tam se ženou ale nevěděl jsem kdo je kdo tak jsem nechtěl páchat nějaké trapasy.Vzal jsem to sportovně proto jsem kroj nechal na věšáku a řešila to modrá košile,rifle,Panerai a žena.Breitling na gumě jsem zahlídl a Superoceany taky ale na ostudu tam bylo nějak moc lidí...:)

ja tusim vim, ale nevim :) blby je, ze hodinky vetsinou byly pod kosili ci sakem a tudiz nebyly videt... nicmene ja to pojal jako man in black :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...