quin Odesláno 17. září 2007 Nahlásit Odesláno 17. září 2007 SE SLEVOU TAM BYLO VŠE. Sleva je platná jen tento víkend a činí 25% na kompletní sortiment obchodu. Stačil kupon z časopisu Marianne. Psal jsem o tom v jiném vlákně, leč lidi to tu moc nezaujalo... Otevřeno tam je dnes (tuším) do 21:00. Ke tvé otázce - Tissotek tam mají cca. 40 modelů (quartzové, mechanické, i modely ve zlatě). http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8635 Náhodou, ten tip kupon z časopisu Marianne byl móc dobrý. Díky tomu se jedny dámské Longines Evidenza staly dobrou koupí...(původně 67 850,- Kč). Ještě jednou dík za tip!
NIGHTinGALE Odesláno 7. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2007 Přesně! Taky jak jsem je viděl ve WM, tak po nich pátrám. Datumovka v opozici s nápisem DOXA je naprosto jedinečná! Jo, jo. Ten nový model je o dost dravější - hranatější pouzdro, ostrý ručky... prostě nádhera. Zatím jsem je viděl jen v quartzu, ale někde jsem četl, že dělaj i automaty... Každopádně v katalogu Doxa a ani na jejich stránkách tento model vůbec není! Tak jsem ty quartzové Doxy viděl v Brně v jednom hodinářství. Hodinky to jsou nádherné, jedny z nejhezčích, co jsem kdy viděl. Jen ten quartz je nic moc a kovový tah je dost kazí. Kdyby byly v mechanice a na kůži, už bych tahal kreditku... Jo, cena byla dobrá - v kamenném obchodě necelých 10.000Kč.
paveld Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 Nějak jsem včera neodolal a využil 25%ní slevu v Details (Olympia Brno). Limitovaná edice (3.333 kusů), která byla vyrobena v různých provedeních (ve zlatě je ale skoro 5krát dražší), čerpající z klasických společenských Tissot hodinek, vyráběných před více než padesáti lety. Docela mě nadchlo staré Tissot logo, COSC certifikace (kterou bych u relativně dostupného modelu nečekal) a strojek, který dosud v hodinkách nemám (ETA 2895-1, 30 kamenů, 44 hodin rezerva chodu). Sice jsem společenské hodinky na hnědém řemínku nedávno prodal, protože byly nevyužité, ale teď jsem nějak naznal, že je vlastně potřebuji Tyhle jsou pro mě naprosto dokonalé - jejich archaický vzhled, který je celkem odlišný od současné produkce, skutečně mohu. A docela mě dostává číselník, který má ohlé rohy směrem dovnitř. Tudíž jsem je upřednostnil před Longines, pro které jsem si tam vlastně šel Ale teď můj dotaz - nikde jsem nenašel, který klasický Tissot model byl inspirací tomuto retrospektivnímu modelu. Nemáte někdo foto, prosím? Do těcho bych šel zae já, ale jak se znám, tak než se rozhopu, tak už nebudou k mání...
NIGHTinGALE Odesláno 12. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2007 Do těcho bych šel zae já, ale jak se znám, tak než se rozhopu, tak už nebudou k mání... Kde je mají a za kolik?
A@A Odesláno 17. října 2007 Nahlásit Odesláno 17. října 2007 (upraveno) nightingale: osobne by som kontaktoval distributora. Da sa potom dohodnut aj patrcina zlava napr tieto stoja 81 820SK. HERITAGE 150 (AUTOMATIC CHRONOGRAPH) Reference: T66.1.722.31 Veľkosť: GENT Puzdro: STAINLESS STEEL Vodeodolnosť: 30 METERS Sklíčko: HESALITE Ciferník: SILVER Ukazovateľ hodín: ARABIC NUMBER Náramok: LEATHER BLACK Strojček: 2894-2 MECHANICAL AUTO. COSC Funkcie: DATE Power reserve: 42 hours. u tychto modeloch cena zalezi aj pouziteho materialu. zlato, nerez alebo platina. Upraveno 17. října 2007 uživatelem A@A
paveld Odesláno 17. října 2007 Nahlásit Odesláno 17. října 2007 nightingale: osobne by som kontaktoval distributora. Da sa potom dohodnut aj patrcina zlava napr tieto stoja 81 820SK. HERITAGE 150 (AUTOMATIC CHRONOGRAPH) Reference: T66.1.722.31 Veľkosť: GENT Puzdro: STAINLESS STEEL Vodeodolnosť: 30 METERS Sklíčko: HESALITE Ciferník: SILVER Ukazovateľ hodín: ARABIC NUMBER Náramok: LEATHER BLACK Strojček: 2894-2 MECHANICAL AUTO. COSC Funkcie: DATE Power reserve: 42 hours. u tychto modeloch cena zalezi aj pouziteho materialu. zlato, nerez alebo platina. Koukni se tady, u distributora http://www.hibernia.cz/tissot/heritage_150...ed_edition.html jsou na objednávku, zkoušel jsem se koukat v prodejnách, ale tam je nemají.
Conrad Odesláno 17. října 2007 Nahlásit Odesláno 17. října 2007 PROČ TAM V TÉHLE CENOVÉ RELACI DÁVAJÍ HESALIT? ŽE BY HERITAGE MODEL-REEDICE A TÍM PÁDEM JAKO U MONAK?
A@A Odesláno 17. října 2007 Nahlásit Odesláno 17. října 2007 Conrad: Hesalit, asi to ma byt kopia originalu az do posledneho detailu, no az na par detailov hehe
JAR0 Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Odesláno 13. října 2008 Kde je mají a za kolik? Tieto Tissot Heritage maju v Bratislave teraz so 40% zlavou. Presne tento model,ktory je na foto. cize to vychadza tusim na cca 48000 SKK...
Onisan Odesláno 14. října 2008 Nahlásit Odesláno 14. října 2008 (upraveno) PROČ TAM V TÉHLE CENOVÉ RELACI DÁVAJÍ HESALIT? ŽE BY HERITAGE MODEL-REEDICE A TÍM PÁDEM JAKO U MONAK? s hesalitem v reálu problém není... měl jsem MIDO a bylo to v pohodě... od minerálu v praxi prakticky žádný rozdíl... ale pohledově jsem měl pocit, že to vypadá tak nějak lépe... on se méně leskne než sklo, hází méněodlesků... Upraveno 14. října 2008 uživatelem Onion
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se