NIGHTinGALE Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2007 Snad to tu ještě nezaznělo... Vyšel časopis pro ženy "Marianne". V aktuálním čísle je hromada slevových kuponů na vše možné. Zajímat by vás ale mohl zejména ten do prodejen DETAILS - hodinky Omega, Breitling, Longines, TAG Heuer, Mido, Tissot, Certina, Hamilton, ... Kupon je na velmi zajímavou slevu 25%. Midlochu, platí i u nás (v Brně) v Olympii. Koupíme si ty Longinesky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 Ale vite, ze vam ty hodinky musi koupit manzelky? Protoze pokud tam nakraci dva muzi s casopise Marianne v ruce, bude to vypadat prinejmensim DIVNE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 Ale vite, ze vam ty hodinky musi koupit manzelky? Protoze pokud tam nakraci dva muzi s casopise Marianne v ruce, bude to vypadat prinejmensim DIVNE S tímhle nemám problém. Jdu si koupit do Leisera boty :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 Snad to tu ještě nezaznělo... Vyšel časopis pro ženy "Marianne". V aktuálním čísle je hromada slevových kuponů na vše možné. Zajímat by vás ale mohl zejména ten do prodejen DETAILS - hodinky Omega, Breitling, Longines, TAG Heuer, Mido, Tissot, Certina, Hamilton, ... Kupon je na velmi zajímavou slevu 25%. Midlochu, platí i u nás (v Brně) v Olympii. Koupíme si ty Longinesky? Není tam nějaký háček? Nějaká provázanost na členskou kartu Marianne (nevím, jestli vůbec existuje) nebo něco podobného? Pokud by háček nebyl, tak by Hamiltony Jazzmastery byly za 10 a to by se těžko odolávalo. Nemluvě o Mido, na které jsem tam koukal minunlý týden, stály asi 18 tisíc, teď by byly pod 14... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 7. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 (upraveno) Není tam nějaký háček? Nějaká provázanost na členskou kartu Marianne (nevím, jestli vůbec existuje) nebo něco podobného? Pokud by háček nebyl, tak by Hamiltony Jazzmastery byly za 10 a to by se těžko odolávalo. Nemluvě o Mido, na které jsem tam koukal minunlý týden, stály asi 18 tisíc, teď by byly pod 14... Koukal jsem tam včera na Longinesky. Pořád mě lákají. Pochválil jsem sličné & vnadné & milé prodavačce hodinky - měla na každé ruce jedny a ona mi sladce šeptla, že pokud si je chci skutečně koupit, ať si koupím výše jmenovaný časopis a zastavím se 15. či 16.9. To jsou totiž jediné dva dny, kdy kupony platí. Háček v tom nevidím žádný Upraveno 7. září 2007 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 Koukal jsem tam včera na Longinesky. Pořád mě lákají. Pochválil jsem sličné & vnadné & milé prodavačce hodinky - měla na každé ruce jedny a ona mi sladce šeptla, že pokud si je chci skutečně koupit, ať si koupím výše jmenovaný časopis a zastavím se 15. či 16.9. To jsou totiž jediné dva dny, kdy kupony platí. Háček v tom nevidím žádný Děkuji ti mockrát. Čeká mě týden přemýšlení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 7. září 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 (upraveno) Děkuji ti mockrát. Čeká mě týden přemýšlení... No jo, mě taky. S tou slevou už se člověk pohybuje na úrovni zajímavých internetových cen a jelikož může koupit v kamenném obchodě a hodinky si vyzkoušet a osahat, tak je to nabídka vskutku skvělá... Jen se bojím, aby se nás tam nesešlo třeba 10 a všichni nechtěli jeden model Myslím, že skladem mají tak kus či dva (u dražších hodinek) Upraveno 7. září 2007 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 ....pochválil jsem sličné & vnadné & milé prodavačce hodinky - měla na každé ruce jedny Tak s barvou ven, která z členek fóra to byla ? NIGHTin GALE, tu bych asi pozval na kávu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 7. září 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2007 Koukal jsem tam včera na Longinesky. Pořád mě lákají. Pochválil jsem sličné & vnadné & milé prodavačce hodinky - měla na každé ruce jedny a ona mi sladce šeptla, že pokud si je chci skutečně koupit, ať si koupím výše jmenovaný časopis a zastavím se 15. či 16.9. To jsou totiž jediné dva dny, kdy kupony platí. Háček v tom nevidím žádný Gale, museli jsme se minout, já tam byl včera večer kolem páté... Nebyl jsi tam náhodou přede mnou? Zdály se mi takový uslintaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se