Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

To viem tiez no, ale to mi prestane vadit, ako vravi Ruiz.aw :D
Takze asi tie Seika co som postol, alebo este SRP557K1. Aky je medzi nimi inac rozdiel, len cervene prvky?

Upraveno uživatelem Sphyn0x
Odesláno

Ty první jsou taky novější srpy, takže stroj s manuálním nátahem a hacking ( to se ti zastaví vterinovka, když vytáhneš korunku ). Těchto pětek jsou desítky, asi nejlepší hodinky na poměr kvalita/cena a chybu neuděláš ani jedněmi, takže záleží na tvém vkusu a rozměru zápěstí :-)

Odesláno (upraveno)

Dobre, lebo zacali sa mi viac pacit1 SRP519K1, ale u nas maju len bez cervenej sekundovky a bez cierneho "olemovania" - SRP513K1.

Kde by som mohol kupit tie s cervenou? Idealne aj made in japan - cize SRP519J1

Odesláno

Co se automatů Seiko týče, u nás je nabídka dost mizerná (malej výběr + vysoký ceny), takže si projdi třeba http://www.creationwatches.com/ a podobně, najdeš tam toho o dost víc. Případně si prolistuj místní mnohastránkový Seiko 5 téma, třeba tě zaujme úplně jinej model.

A na "Made in Japan" se vykašli. Beztak to dělaj ty samý mašiny a ani to jéčko nejspíš neznamená, že jsou přímo v Japonsku. Je to zbytečnej cenovej rozdíl oproti ostatním verzím.

Odesláno

Jinak když už jsme u automatů Seiko, já bych vzal klasiku klasik, a sice Monstra.

Ikonickej výraznej design, zabijácká luminiscence, ocelovej náramek lepší než je standardem třeba u pětkovejch Seiko. A sluší jim to na všech možnejch řemenech. Standardní verze jsou s černým nebo oranžovým ciferníkem.

top.jpgtop.jpg

http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-watches-69/seiko-japan-made-automatic-monster-diver-srp307j-srp307-3627.html

http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-japan-made-orange-monster-divers-srp309j-srp309-3628.html

S trochou štěstí by se do rozpočtu mohly vejít i Baby Tuňáky (SRP637)

srp637-6.jpg

Odesláno (upraveno)

No su v cz do 180? aj s postovnym, co je v pohode. Pozeral som aj official stranku aj creationwatches, a co ma zaujalo som postol sem. Na creatione myslim boli Landsharky za 200?, ale sold out bohuzial, tie by som zobral hned.

Ja viem, ale pre dobry pocit :D

No, len Monstery sa mi nepacia, hlavne tie hrube ukzatele :/ 100 ludi, 100 chuti..

Odesláno

No su v cz do 180? aj s postovnym, co je v pohode. Pozeral som aj official stranku aj creationwatches, a co ma zaujalo som postol sem. Na creatione myslim boli Landsharky za 200?, ale sold out bohuzial, tie by som zobral hned.

Ja viem, ale pre dobry pocit :D

No, len Monstery sa mi nepacia, hlavne tie hrube ukzatele :/ 100 ludi, 100 chuti..

Neboj, dej tomu půl roku/rok a monstra se ti líbit budou :-) klasickej chmagovej proces.
Odesláno

Pokud tu chvíli zůstaneš, tak zcela určitě. Taky jsem si nejdřív nedovedl představit, že by se mi taková podivnost s šerednou přetučnělou lunetou mohla někdy líbit.:-D

Jsou to divný hodinky, kterejm je potřeba dát trochu času, aby začal fungovat jejich efekt.

Hypnotoad.gif

Odesláno

No, takze asi som uz rozhodnuty pre SNZJ13J1. Z kadial ich teda objednat? Chcel som skywatches, v prepocte za 110? cca co je super cena, ale neposielaju na svk.

• po měsíci...
Odesláno

tiež pozerám po nejakých 5kovyých seikách. odkiaľ si objednával? všetko v poho.. ?

Odesláno (upraveno)

Kupoval som cez ebay. Seller - timeglobalsg.

Henten obchod som pozeral a nekupoval som z tadial preto, lebo mal negatívne hodnotenia na heureke. Zla komunikacia, nedodany tovar atd. A tie japany neboli uz. Takze som kupil od týpka za 130, no dalsich 30 bolo clo. Pekne v krabicke, komplet balenie. Bez krabicky su o $15 lacnejsie.

Odesláno

Heureku bych nebral až tak vážně, spousta konkurenčních firem tam píše proti sobě. A někdy jsou i zákazníci poněkud nesoudní, hlavně když si myslí, že třeba eshop má skladem úplně všechno co nabízí. To snad nemá vůbec nikdo. Ale i-time.cz osobně neznám, je možné, že problémy jsou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...