swan Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Zvažuju koupi těchto automatů. Zdají se mě dobré ve smyslu cena-výkon. Co Vy na ně? http://www.frederique-constant.com/fc/site...76&offset=5
swan Odesláno 19. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Zvažuju koupi těchto automatů. Zdají se mě dobré ve smyslu cena-výkon. Co Vy na ně? http://www.frederique-constant.com/fc/site...76&offset=5 Jo cena je cca 28tis.
New Milis Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 (upraveno) Poměr cena/výkon je jistě jedno z hledisek, nicméně mě osobně se hodinky taky musí líbit. Ta díra, co ukazuje m.j. obrácená čísla na datumovém věnci, je IMHO příšerná. Hodinky pro dobře situovaného důchodce. Upraveno 19. září 2007 uživatelem New Milis
vanderB. Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 driv se mi libily hodne...to bylo ale jeste v pre-chronomag éře tyhle se mi libej porad...
swan Odesláno 19. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Nevím. Ony na té fotce vypadají dost divně. Ve skutečností jsou takové jemnější. No ale uvidím, ještě to zvážím...
uns Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 Ja som na značku Frederique Constant počul dosť sťažností (kamarát pracoval v zlatníctve a hodinárstve), ale možno sa jednalo o lacnejšie modely. Neviem ako je to s tými drahšími. Každopádne by som sa poradil s odborníkom, alebo s niekým, kto hodinky tejto značky vlastní. Je tu vobec niekto taký???
Otto Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 Ja som na značku Frederique Constant počul dosť sťažností (kamarát pracoval v zlatníctve a hodinárstve), ale možno sa jednalo o lacnejšie modely. Neviem ako je to s tými drahšími. Každopádne by som sa poradil s odborníkom, alebo s niekým, kto hodinky tejto značky vlastní. Je tu vobec niekto taký??? Mám jedny, chronometr, vodotěsnost 6 atm, je v tom 2824 a hned po koupi jsem je nechával seřizovat, protože dělaly +30 sec. denně. Teď chodí pěkně v rozmezí COSC. Na ciferníku jsem ovšem našel pod lupou řasu, no stane se.
ego alter Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 Mám jedny, chronometr, vodotěsnost 6 atm, je v tom 2824 a hned po koupi jsem je nechával seřizovat, protože dělaly +30 sec. denně. Teď chodí pěkně v rozmezí COSC. Na ciferníku jsem ovšem našel pod lupou řasu, no stane se. otto,tys preci jedny FC prodal,nepletu-li se....?
uns Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 Mám jedny, chronometr, vodotěsnost 6 atm, je v tom 2824 a hned po koupi jsem je nechával seřizovat, protože dělaly +30 sec. denně. Teď chodí pěkně v rozmezí COSC. Na ciferníku jsem ovšem našel pod lupou řasu, no stane se. Presne o takýchto veciach hovoril moj známy...aj keď o riase nikdy nebola zmienka. Ktovie, možno je to schválne...žeby nová komplikácia??? Hlavne, že idú.
Otto Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 otto,tys preci jedny FC prodal,nepletu-li se....? Kdepak, neprodal. Byl o ně zájem a pak to nějak usnulo, takže je mám pořád.
Otto Odesláno 21. září 2007 Nahlásit Odesláno 21. září 2007 Presne o takýchto veciach hovoril moj známy...aj keď o riase nikdy nebola zmienka. Ktovie, možno je to schválne...žeby nová komplikácia??? Hlavne, že idú. To začalo tak, že se tady jednu dobu řešily detaily ciferníků pod lupou. Tak jsem si Frederiky prohlídnul taky pod lupou a ta řasa se tam objevila. Jinak bych o tom doteď nevěděl, normálně to vidět není.
uns Odesláno 24. září 2007 Nahlásit Odesláno 24. září 2007 To začalo tak, že se tady jednu dobu řešily detaily ciferníků pod lupou. Tak jsem si Frederiky prohlídnul taky pod lupou a ta řasa se tam objevila. Jinak bych o tom doteď nevěděl, normálně to vidět není. tak to je fakt sranda...to by ma nenapadlo...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se