Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Poměr cena/výkon je jistě jedno z hledisek, nicméně mě osobně se hodinky taky musí líbit. Ta díra, co ukazuje m.j. obrácená čísla na datumovém věnci, je IMHO příšerná. Hodinky pro dobře situovaného důchodce. :D

Upraveno uživatelem New Milis
Odesláno

driv se mi libily hodne...to bylo ale jeste v pre-chronomag éře

tyhle se mi libej porad... :thumbsup_anim:

post-268-1190224258.jpg

Odesláno

Nevím. Ony na té fotce vypadají dost divně. Ve skutečností jsou takové jemnější. No ale uvidím, ještě to zvážím...

Odesláno

Ja som na značku Frederique Constant počul dosť sťažností (kamarát pracoval v zlatníctve a hodinárstve), ale možno sa jednalo o lacnejšie modely. Neviem ako je to s tými drahšími. Každopádne by som sa poradil s odborníkom, alebo s niekým, kto hodinky tejto značky vlastní. Je tu vobec niekto taký??? :guiltysmiley:

Odesláno
Ja som na značku Frederique Constant počul dosť sťažností (kamarát pracoval v zlatníctve a hodinárstve), ale možno sa jednalo o lacnejšie modely. Neviem ako je to s tými drahšími. Každopádne by som sa poradil s odborníkom, alebo s niekým, kto hodinky tejto značky vlastní. Je tu vobec niekto taký??? :guiltysmiley:

Mám jedny, chronometr, vodotěsnost 6 atm, je v tom 2824 a hned po koupi jsem je nechával seřizovat, protože dělaly +30 sec. denně. Teď chodí pěkně v rozmezí COSC. Na ciferníku jsem ovšem našel pod lupou řasu, no stane se.

Odesláno
Mám jedny, chronometr, vodotěsnost 6 atm, je v tom 2824 a hned po koupi jsem je nechával seřizovat, protože dělaly +30 sec. denně. Teď chodí pěkně v rozmezí COSC. Na ciferníku jsem ovšem našel pod lupou řasu, no stane se.

otto,tys preci jedny FC prodal,nepletu-li se....?

Odesláno

Presne o takýchto veciach hovoril moj známy...aj keď o riase nikdy nebola zmienka. :thumbsup_anim: Ktovie, možno je to schválne...žeby nová komplikácia??? :lol2:

Hlavne, že idú.

Odesláno
Presne o takýchto veciach hovoril moj známy...aj keď o riase nikdy nebola zmienka. :thumbsup_anim: Ktovie, možno je to schválne...žeby nová komplikácia??? :lol2:

Hlavne, že idú.

To začalo tak, že se tady jednu dobu řešily detaily ciferníků pod lupou. Tak jsem si Frederiky prohlídnul taky pod lupou a ta řasa se tam objevila. Jinak bych o tom doteď nevěděl, normálně to vidět není.

Odesláno
To začalo tak, že se tady jednu dobu řešily detaily ciferníků pod lupou. Tak jsem si Frederiky prohlídnul taky pod lupou a ta řasa se tam objevila. Jinak bych o tom doteď nevěděl, normálně to vidět není.

tak to je fakt sranda...to by ma nenapadlo... :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...