Přejít na obsah

Longines Avigation 47,5mm

sauce

Doporučené příspěvky

nemate niekto nahodou viac obrazkov ? a info kde a za akych podmienok su k dostaniu Loginess Sport Collection / Grande Vitesse ? , ci uz biele alebo ktorekolvek, ? u oficialnych predajcov v BA o nich len vedia , resp. o nich poculi a na nete ziadna ponuka, len nejake nemecke zlatnictvo berie objednavky :worried_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Po letech...

Nejsem si jistý, jestli se ptáš na majitele, nebo někoho, kdo je měl na ruce - nemám je, na ruce jsem je měl a nesedly mi vůbec. Vadily mi uřezaná 5 a 7, komplet plochý cifr jen s potiskem, velikost a umístění small-second, barva a zpracování řemenu, ale hlavně kulaté a celoleštěné pouzdro a la kapesní hodinky. Hlavně z úhlu / z boku se mi to osobně nelíbí vůbec a taky mi hodinky na ruce neseděly, "klouzaly". Když už tuhle velikost a Longines, tak za mě radši http://www.longines.com/watches/the-longines-master-collection/L2.640.4.78.3 nebo Lindbergh. Ale to je jen moje gusto, ovšem...

Odkaz ke komentáři

to jsem chtěl právě slyšet, takové ty první dojmy z nich, uvažoval jsem o jejich nákupu na jednom zahraničním serveru, bez možnosti reálného vyzkoušení a nechci z nich být nakonec zklamaný... líbí se mi ty ručky i indexy, černý ciferník, ale to ořezání 5 a 7 o kterém mluvíš, na to si také stále nemůžu přivyknout.. i když je mi ta značka sympatická a tradici v pilotkách má letitou, bohužel už je prakticky nedělají a luminiscenci používají snad jen u sportovnějších

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...