Harwey Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Odesláno 13. února 2018 Veronika: skus pozriet tu https://www.antik-hovorka.cz/prim/?search=py%C5%BDamo este sa tam nejake pekne daju najst:)
VeronikaEl Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 Veronika:skus pozriet tuhttps://www.antik-hovorka.cz/prim/?search=pyŽamoeste sa tam nejake pekne daju najst:)Vdaka;), uz pozeram aj tam.
maldaCZE Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Moje prvni pyzamo a hned navlict a cumet na tv Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
velda Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Nic bych nedal za to že pod tou košilí máš nějaký další ! Ale jsou to pěkný kousky ! U TV je pouzdro přechromovávaný ?
maldaCZE Odesláno 15. února 2018 Nahlásit Odesláno 15. února 2018 Nic bych nedal za to že pod tou košilí máš nějaký další ! Ale jsou to pěkný kousky ! U TV je pouzdro přechromovávaný ?Myslim,ze jo. Ja to tak koupil. Ale hrany mi prijdou oblejsi nez u zlatych, co mam.
klasik51 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Sešly se u mne troje šedé. Jiný odstín šedého ciferníku, jiné ručky. Co je správně? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
senior1949 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Ahoj,snad to má vypadat takhle? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prim-ky Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Správné je za ,,A,, ,ty co mají nejtenčí ručky.Sešly se u mne troje šedé. Jiný odstín šedého ciferníku, jiné ručky. Co je správně? PRODEJ 2019 105.jpg PRODEJ 2019 106.jpg PRODEJ 2019 107.jpg
Primkáč 1975 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 To Senior1949 krásná sbírka a krásné stavy hodinek gratulace:-):-):-)?
maldaCZE Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Ahoj,snad to má vypadat takhle?Co to je za plato, kde se to dá sehnat? Dik
Skarohlid Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Bych to tipoval na plato na mince https://obchod.numismatika.com/cz-detail-1162-plato-na-mince-s-4x-6-policek-do-prumeru-42-mm-kulate.html
senior1949 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Ano, je to plato na mince .Prodávají různou velikost a hloubku .Já je koupil na blešáku v Ostravě a hoch měl veliký výběr .Velikostně a hloubkou měl pouze 5 kusů.
Jan_Jan_2006 Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2019 Ano, je to plato na mince .Prodávají různou velikost a hloubku .Já je koupil na blešáku v Ostravě a hoch měl veliký výběr .Velikostně a hloubkou měl pouze 5 kusů.A jakou hloubku a průměr mají ty tvé plata?Vypadají parádně!!!
lobevlad Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Odesláno 18. července 2019 "Pyžamová párty" na oživenie vlákna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se