sharz Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Panerai Luminor 1950 3 Days Titanio DLC zdroj: ablogtowatch.com
Radek124 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 PVD Titan bez průhledu a jenom s WR100? Nechci OPicínům kecat do marketingu, ale takhle nějak si představuju ŠVÝCARSKÝ FAKE v Číně látaných slepenců...
cortes1990 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 (upraveno) DLC nieje pvd majú lagžry trojdňový Inhouse a 100m.. priemernému spotrebiteľovi si myslim bohate staciAkurát mi na OPlogo verzii vadí sekundovka za mna palec hore Upraveno 1. října 2015 uživatelem cortes1990
Radek124 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Sorry za přeřeknutí DLC-PVD, na zbytku příspěvku to nic nemění. A ta třídenní rezerva u 3Hz P.3000 taky není žádný zázrak, za $11700...
Návštěvník Mitak Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Zajímalo by mě, jak je to v praxi odolné proti poškrábání. Pár takových modelů už mají (teda já vím o dvou), ale stejně nechápu, proč to dělat povrchovkou, když mají i keramické modely nebo dokonce kompozit. Na první pohled je to hezké, ale u té Kalifornie by mě štvalo, že je to historicky takový kočkopes. Kali v nerezu a Radiomir pouzdru vypadá mnohem líp a tady toto se hodí spíš pro různé homage asijské výrobce. Každopádně za ty docela přijatelné prachy a pouze 300 ks to bude prodané dřív, než se to dostane do obchodů.
Radek124 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 DLC co mám na nožích je opravdu mírně odolnější než PVD (za kterýžto překlep už jsem byl pokárán) - ale stejně třeba při křísnutí o omítku snadno odprejskne. Že u "potápnických" Panerai nejdou víc cestou tvrdokovů a sintrované keramiky ala RADO možná souvisí právě s jejich problematickou vodotěsností...
stando Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 (upraveno) Pri doterajsej nadielke 8 dnoviek som ocakaval nahradu za 0000 (Base, Logo, 8 days) No musim povedat, ze tieto Loga sa mi moc nepacia. Skor by som sa priklonil k verzii z "cali"cifrom.Plne dynko mi nevadi.....u mna skor uprednostnujem modely z plnym dynkom....na packe korunky je nieco napisane tusim 1950 ...Hmmmm???? Upraveno 2. října 2015 uživatelem stando
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se