Přejít na obsah

Indetifikace hodinek

kasilek

Doporučené příspěvky

Podle mě mají hodnotu 50 tisíc :)

Nikdy nenajdeš dvoje úplně totožné kapesní hodinky. Ale to nijak nevadí, stačí najít něco podobného. To pro představu ceny bohatě stačí.

Ed: A samozřejmě je potřeba vycházet ze skutečně dosažených cen z ukončených aukcí, ne z vymyšlených cen podvodníků.

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No praci kazdy vypadaj jinak koukal jsem na aukro atd a nenansel stejny,

To mi chces rict ze ty Omegy maj hodnotu 14000kč

Těžko říct, jak píše Karlos, lze vycházet z již ukončených aukcí. Někdo to zkouší. Hodnotu dle mého budou mít leda opravdu ty Omegy, které vypadají v dobré kondici a pokud bude strojek v pořádku, tak by za ně něco člověk dostal. Já bych je ale neprodával. Udělal bych servis a nechal je na budoucí generace. Málokdy se vidí cifr v tak dobrém stavu. Většinou je obouchaný. Pokud je to origo, tak klobouk dolů. Více asi nechám na borcích co tomu fakt rozuměj :-)

Odkaz ke komentáři

Tak hodinky si necham doma jen ještě dotazek můžete mi doporucit nekoho z okoli jihlavy kdo by je prohlid popr vylestil promazal zkoukl strojek proste proved servis.

A jak se pozna jestli je cifernik origo ja ro asi nepoznam a le ten servi man by mohl ne.

Pokud nekoho spolehlivého znate tak pisnete. Dik.

Odkaz ke komentáři

Tak hodinky si necham doma jen ještě dotazek můžete mi doporucit nekoho z okoli jihlavy kdo by je prohlid popr vylestil promazal zkoukl strojek proste proved servis.

A jak se pozna jestli je cifernik origo ja ro asi nepoznam a le ten servi man by mohl ne.

Pokud nekoho spolehlivého znate tak pisnete. Dik.

Hodinářství Tovys, Tomáš Vyskočil. Zkus ho.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...