railmaster Odesláno 18. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2007 Pasha-De-Cartier napsal: Ony vybledávají jen ty s "oranžovou" barvou na ručičkách a ciferníku. Ty novější s červenou barvou (tuším že od r.v. 2001) už údajně drží stálobarevnost dobře. Také mají znak na dýnku jenž starší modely nemají. Tak o tom ani neviem, že existovali bez znaku na dne. Nemáte foto toho staršieho modelu? A ešte dotaz, či mali všetky modely Seamaster Chrono, za posledných cca 15 rokov, šroubovaciu korunku? Ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasha-De-Cartier Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2007 tady je foto bez znaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasha-De-Cartier Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2007 A tady jsou se znakem na dýnku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2007 (upraveno) Novější model s červenější barvou ruček, který mám já, by měl být v pořádku. Mezi starším a novějším modelem je víc rozdílů: 2225.80 (novější verze) má: - tmavější modrá a výraznější vlnky na ciferníku - u indexů 3, 6, 9 a 12 není žádná luminiscenční barva - kulaté luminiscenční indexy mají kovové rámečky - kovové rámečky kolem subciferníčků - logo Omega a nápis Omega jsou kovové, ne pouze napsané bílou barvou - trochu delší hodinová ručička - červený nápis Seamaster na číselníku místo bílého - všude použita tmavější červená barva - větší a plastičtější logo Seamaster (mořský koník) na dýnku Upraveno 19. prosince 2007 uživatelem sauce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2007 Myslel som, že hovoríme o znaku hneď pod koníkom a nie na okraji dna. Ten nemám, aj ručičky mám oranžové, hoci ešte nevyblednuté. Vedel som, že ide o model z prelomu 2000/2001, no a teraz som na čistom, čo ma za nejaký čas čaká. Buď výmena ručičiek, alebo zmierenie s vyblednutím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasha-De-Cartier Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2007 Neboj, já jsem sehnal výměnu všech ručiček na SEAMSTER CHRONOGRAPH za dobrý peníz u p.Brože v pasáži ALFA. A tam je o 3 chronografové ručičky víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 21. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2007 Pasha-De-Cartier napsal: Neboj, já jsem sehnal výměnu všech ručiček na SEAMSTER CHRONOGRAPH za dobrý peníz u p.Brože v pasáži ALFA. A tam je o 3 chronografové ručičky víc. Myslím, že máme rovnaký model Seamaster Chronograph 2599.80. Ten môj by zaslúžil prebrúsiť, vymeniť sklíčko a hliníkový krúžok v lunete, samozrejme premazať a vymeniť tesnenia, takže po novom roku príde na rad ako prvý. Začal sa aj mierne opozďovať cca 7 sec/denne. Celková renovácia s prebrúsením a 2 ročnou zárukou vraj vyjde na Slovensku na 11.400.- SKK. Ručičky sú zatiaľ pekné, prídu na rad až neskoršie. Keď ti výmenu ručičiek urobia, tak sem hoď, ako si spokojný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasha-De-Cartier Odesláno 22. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2007 ok dám vědět. Taky tomu asi nechám udělat "full service" at mám na pár let pokoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se