Zeus Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2007 Nechci zbytečně rejpat, ale proč je na těch tvých Carrerách ten vnitřní číselník nastavený nahoře přesně na šedesátku (respektive vše pasuje, jak má - přesně jako u fejků, které jsem viděl a jsou k nerozeznání - až na ten přesně nastavený číselník) a na oficiálních stránkách http://www.tagheuer.com/the-collection/car...w=CV2014.BA0786 je vše "lehce posunuto" doprava? Je to chyba ve výrobě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubik2004 Odesláno 16. října 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2007 Zeus napsal: Nechci zbytečně rejpat, ale proč je na těch tvých Carrerách ten vnitřní číselník nastavený nahoře přesně na šedesátku (respektive vše pasuje, jak má - přesně jako u fejků, které jsem viděl a jsou k nerozeznání - až na ten přesně nastavený číselník) a na oficiálních stránkách http://www.tagheuer.com/the-collection/car...w=CV2014.BA0786 je vše "lehce posunuto" doprava? Je to chyba ve výrobě? Ahoj... Ale to přece není zbytečný rejpání... V první chvíli jsem nevěděl co myslíš,... a tak jsem si říkal, kolik ten chlapík už asi měl na ruce hodinek modelu Carrera od výrobce Tag Heuer... jak on to dokáže, že na první pohled pozná ty... "fejky" No a pak jsem se uklidnil... Když se tedy podíváme na stránky výrobce, tak si povšimneme, že jediný model, který má tento vnitřní číselník, je ten mnou koupený CV2014.BA0786. Při bližším prozkoumání pohledem rejpala, je fakt, že na těch stránkách je to pootočený... Ale má to tak být?? Jaké by to mělo opodstatnění...? Mně se to víc líbí tak, jak to mám, tedy přesně slícované... a domnívám se, že je to tak dokonce i správně, tedy žádná výrobní vada No... teď už tedy jen maličkost. K fekům, jak Ty říkáš, zřejmě nedostaneš toto (viz. fot 1 a 2): [smazano na zadost autora] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2007 lubik2004 napsal: Ahoj... Ale to přece není zbytečný rejpání... V první chvíli jsem nevěděl co myslíš,... a tak jsem si říkal, kolik ten chlapík už asi měl na ruce hodinek modelu Carrera od výrobce Tag Heuer... jak on to dokáže, že na první pohled pozná ty... "fejky" No a pak jsem se uklidnil... Když se tedy podíváme na stránky výrobce, tak si povšimneme, že jediný model, který má tento vnitřní číselník, je ten mnou koupený CV2014.BA0786. Při bližším prozkoumání pohledem rejpala, je fakt, že na těch stránkách je to pootočený... Ale má to tak být?? Jaké by to mělo opodstatnění...? Mně se to víc líbí tak, jak to mám, tedy přesně slícované... a domnívám se, že je to tak dokonce i správně, tedy žádná výrobní vada No... teď už tedy jen maličkost. K fekům, jak Ty říkáš, zřejmě nedostaneš toto (viz. fot 1 a 2): Ahoj, to je právě to, proč píšu. Já tě nepodezírám, že tady ukazuješ něco, na co bys neměl být právem pyšný, ty Tagy jsou fakt krásný. Já se jen snažím dopátrat, proč je to vlastně na těch originálních stránkách tímto způsobem pootočené, když jsou slícované, tak to přece má svoji logiku, ne? Možná by to stálo za dotaz přímo výrobci, nebo prodejci, jestli je to záměr, nebo vada - myslím těch hodinek, které jsou na uváděném odkazu. Takže nic ve zlém, kdybys něco zjistil, dej vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2007 To je elementární milý Watsone! Hodinky na webu jsou vyfoceny mírně mimo osu ručiček, tudíž se na obrázku přímo nekryje ručička stopek (tato je nejdál od indexu a zároveň jej znatelně překrývá) s indexem. Tím pádem se zdá, že není přímo na střed. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2007 lubik2004 napsal: To je samozřejmě věc vkusu. Já jsem ale ujetej na kov, kůže ani guma mě nebere... Skvělá volba! Já bych také raději kůži, ale je to o vkusu, jak píšeš. Telefon je technicky na výši, ale designově nic moc (ale zase o vkusu). Co ty klíčky od koncernového vozu? Ty mi do té trojice vůbec nezapadají (zase vkus) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2007 B.F.G. napsal: To je elementární milý Watsone! Hodinky na webu jsou vyfoceny mírně mimo osu ručiček, tudíž se na obrázku přímo nekryje ručička stopek (tato je nejdál od indexu a zároveň jej znatelně překrývá) s indexem. Tím pádem se zdá, že není přímo na střed. Milý Holmesi, tak elementární to není, ty hodinky jsou foceny přímo na střed a navíc mají na stránkách hezkou aplikaci na takovou hezkou "lupu" - http://www.tagheuer.com/the-collection/car...w=CV2014.BA0786 a nemůžu si pomoci, soudruzi ve výrobě udělali někde chybu :-) . Ten ciferník je prostě posunutý a basta, buď to má nějaký důvod, nebo se ten pán, co ciferník osazuje, blbě vyspal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubik2004 Odesláno 16. října 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2007 Lukáš napsal: Skvělá volba! Já bych také raději kůži, ale je to o vkusu, jak píšeš. Telefon je technicky na výši, ale designově nic moc (ale zase o vkusu). Co ty klíčky od koncernového vozu? Ty mi do té trojice vůbec nezapadají (zase vkus) Vidíš... a ve mně můj telefon vzbuzuje kromě dojmu technické dokonalosti i dojem elegance a vybraného vkusu No a ten koncernový klíč od koncernového vozu... však jsem psal, že je to fotka mých třech hraček, ne!? To mluví za vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2007 (upraveno) Zeus napsal: Milý Holmesi, tak elementární to není, ty hodinky jsou foceny přímo na střed a navíc mají na stránkách hezkou aplikaci na takovou hezkou "lupu" - http://www.tagheuer.com/the-collection/car...w=CV2014.BA0786 a nemůžu si pomoci, soudruzi ve výrobě udělali někde chybu :-) . Ten ciferník je prostě posunutý a basta, buď to má nějaký důvod, nebo se ten pán, co ciferník osazuje, blbě vyspal :-) Holmes, Neholmes, mě ten tvůj link nefunguje, a na fotce, kterou jsem viděl na webu jsou hodinky ze strany.... a už to funguje a vidím že se bavíme o vnitřní lunetě, tak ta je opravdu mimo střed. Ciferník posunutý není. Upraveno 16. října 2007 uživatelem B.F.G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2007 Lukáš napsal: Skvělá volba! Já bych také raději kůži, ale je to o vkusu, jak píšeš. Telefon je technicky na výši, ale designově nic moc (ale zase o vkusu). Co ty klíčky od koncernového vozu? Ty mi do té trojice vůbec nezapadají (zase vkus) Tobě se nelíbí Touareg? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivoš Odesláno 17. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2007 Mužu se zeptat,ty carrery ve Vankovce platils v hotovosti,nebo kartou?Jde mi o to,že mě,když jsem si chtěl koupit Tag Aquaracery za 56900kč,tak při platbě v hotovosti mě nabízeli slevu 10%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubik2004 Odesláno 18. října 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2007 Ivoš napsal: Mužu se zeptat,ty carrery ve Vankovce platils v hotovosti,nebo kartou?Jde mi o to,že mě,když jsem si chtěl koupit Tag Aquaracery za 56900kč,tak při platbě v hotovosti mě nabízeli slevu 10%. V hotovosti... a bez slevy. Mně nic nenabídli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2007 Tak čtu Vaše vzájemné postřehy a koukám jak blázen - fajeky, nefejky, posunuté ciferníky, ručičky, které se nekryjí..... Aby bylo jasno: 1) Lubikovy Carrery samozřejmě nejsou faky. 2) to, že jsou na jeho fotkách ručky na všech subcifernících i velká červená ručka chronografu "zarovnané" zachycuje stav, kdy chronograf je vypnutý a hodinky samotné jsou zastaveny povytažením korunky nebo prostě nejdou. 3) žádný subciferník není posunutý - rozložení subciferníků je normální a odpovídá kalibru ETA/Valjoux 7750 (u TAGu označená jako Calibre 16). 3) situace, která je zobrazena na firemním webu TAGu, je pouze ilustrativní a ve skutečnosti nemůže nastat - vteřinovka chronografu odměřuje čas, ale ručky na subciferníku vteřin a na čítačích minut a hodin se nehýbají. Pravděpodobně je to zvoleno proto, že to na fotce nejlíp vypadá (podobně jako když na všech fotkách ukazují hodniky vždyclky 10 hod. 10 minut). Tož tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeus Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2007 Bobr napsal: Tak čtu Vaše vzájemné postřehy a koukám jak blázen - fajeky, nefejky, posunuté ciferníky, ručičky, které se nekryjí..... Aby bylo jasno: 1) Lubikovy Carrery samozřejmě nejsou faky. 2) to, že jsou na jeho fotkách ručky na všech subcifernících i velká červená ručka chronografu "zarovnané" zachycuje stav, kdy chronograf je vypnutý a hodinky samotné jsou zastaveny povytažením korunky nebo prostě nejdou. 3) žádný subciferník není posunutý - rozložení subciferníků je normální a odpovídá kalibru ETA/Valjoux 7750 (u TAGu označená jako Calibre 16). 3) situace, která je zobrazena na firemním webu TAGu, je pouze ilustrativní a ve skutečnosti nemůže nastat - vteřinovka chronografu odměřuje čas, ale ručky na subciferníku vteřin a na čítačích minut a hodin se nehýbají. Pravděpodobně je to zvoleno proto, že to na fotce nejlíp vypadá (podobně jako když na všech fotkách ukazují hodniky vždyclky 10 hod. 10 minut). Tož tak. Díky za vyčerpávající vysvětlení. Nicméně si neodpustím jedno - situace s ručkami, vteřinovkou atd. je jasná, ale takhle otázka nezněla. Otázka zni: proč je na firemním webu TAGu posunutá vnitřní luneta doleva? Šedesátka není pod vnější šedesátkou, ale cca půl - až centimetr vlevo. Tím přece hodinky lépe nevypadají a za normální situace je také pitomost, aby se vnitřní luneta "protáčela". Pokud se týká Lubikových TH Carrera, tak o nich není vůbec řeč, jsou to krásné hodinky a "faky" neviděly ani z rychlíku, to je bezesporu. Měl jsem je v ruce v Koscomu v Praze a je to pěkně těžký kus železa , já jsem sice na menší typy hodinek (nosím hlavně Tissot PR 100 Flyback), ale takhle pěkné automaty mají něco do sebe. Všem přeji hezký den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PD Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2007 lubik2004 napsal: V hotovosti... a bez slevy. Mně nic nenabídli To je škoda, že jsi se na slevu cíleně nezeptal, možná by jsi uspěl. Já pokud někde platím větší částky hotově /naposled dvd recorder - sleva 10% z 11 tis na 9,9/ tak se zeptám, sami to moc nenabízejí. Ale třeba u Dušáka jsem to zkoušel asi před 2 lety a nic z toho nebylo. Ale i tak, sleva - nesleva, hodinky máš nádherné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kukla Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2007 Fejky to nejsou, ty nemaji "vykrajovane" zavazi na rotoru. Viz. foto fejku za 288 babek... http://www.pc-80108.com/tg10051-carrera-ra...19.html?image=6 http://www.pc-80108.com/tg10051-carrera-ra...19.html?image=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2007 Zeus napsal: proč je na firemním webu TAGu posunutá vnitřní luneta doleva? Šedesátka není pod vnější šedesátkou, ale cca půl - až centimetr vlevo. Tím přece hodinky lépe nevypadají a za normální situace je také pitomost, aby se vnitřní luneta "protáčela". Čoveče, tak to nevím. A omlouvám se za svůj vstup, protože jsem to pochopil jinak a toho posunutí vnitřní stupnice jsem si na fotce na firemním webu nevšiml. Otáčecí luneta to není, není čím jí posouvat. Důvod není jasný. Na všech dostupných fotkách Carrer téhle reference (CV 2014) na webu je ta stupnice samozřejmě tak, jako na Lubikovým kousku, tj. že se kryje s minutami. Jak jsem ale popsal výš, situace na fotce tak jako tak není reálná... Asi se při skládání té fotky ve Photoshopu sekli, no! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heim Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2007 Myslim, ze by bylo zadouci odstranit linky v Kuklovo prispevku vyse, odkazuji na stranky nabizejici padelky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francin Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2007 Kukla napsal: Fejky to nejsou, ty nemaji "vykrajovane" zavazi na rotoru. Viz. foto fejku za 288 babek... http://www.pc-80108.com/tg10051-carrera-ra...19.html?image=6 http://www.pc-80108.com/tg10051-carrera-ra...19.html?image=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francin Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2007 Pokus č.2: tak to je paráda,tak mám fejky já,měsíc staré, koupené u nás v obchodě a taky nemám "vykrajované" závaží. Přesně jako na obrázku v odkazu. Kukla napsal: Fejky to nejsou, ty nemaji "vykrajovane" zavazi na rotoru. Viz. foto fejku za 288 babek... http://www.pc-80108.com/tg10051-carrera-ra...19.html?image=6 http://www.pc-80108.com/tg10051-carrera-ra...19.html?image=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se