rorda Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 (upraveno) Jerryl napsal: 2 rorda: No a který jsi si teda vybral? Oni i ty obyčejný automaty nejsou ošklivý. S cenou na visačce bezmála 19000,- moc prodejný nejsou, ale za 13 tisíc, mno nevim. Hlavní otázka je, jestli je L.E. ta pravá firma, do které investovat. Hodinky mají pěkný, to jo. Na druhou stranu né levný. Vyplatí se nebo se nevyplatí se?Zatim jsem si neodnesl žádný, jeden kup mam právě za sebou, zejtra budu mít doma Stowy Antea ... Nemůžu dělat nákupy s takovou periodicitou, to bych totiž nemusel přežít ... Já mam rád jednoduchý hodinky, spíš klasickýho vzhledu, takže tenhle typ je přesně dle mýho gusta ... Upraveno 22. listopadu 2007 uživatelem rorda
pan socka Odesláno 22. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 roda: Mají tam průřez celou nabídkou, tedy včetně tohoto modelu, nebo jenom pár vybraných kousků?
rorda Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 pan socka napsal: roda: Mají tam průřez celou nabídkou, tedy včetně tohoto modelu, nebo jenom pár vybraných kousků?Maj tam toho celkem dost, tenhle model ovšem ne ...
Jerryl Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 No podle mě je jejich nabídka spíš základní a takovýhle kousky jsem tam určitě neviděl. To bych nepřehlídl.
rorda Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 Jerryl napsal: No podle mě je jejich nabídka spíš základní a takovýhle kousky jsem tam určitě neviděl. To bych nepřehlídl.Dohromady bych si tipnul na 25 až 30ks ...
pan socka Odesláno 22. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 rorda napsal: Dohromady bych si tipnul na 25 až 30ks ... To je slušný výběr, o víkendu se tam zastavím.
Jerryl Odesláno 22. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2007 že bych byl někde jinde? Se tam budu muset asi zajet znova podívat.
rorda Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2007 (upraveno) Jerryl napsal: že bych byl někde jinde? Se tam budu muset asi zajet znova podívat.Dneska jsem byl v Klenotech v Paláci Flóra v Praze a tak si můžu dovolit srovnat sortiment s outletovou prodejnou ve Štěrboholích a rozhodně tam maj těch hodinek a modelů cca dvojnásobek než na Flóře, tam nemaj skoro nic ... Upraveno 25. listopadu 2007 uživatelem rorda
pan socka Odesláno 25. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2007 Hlásím se z výletu ze Štěrbohol, je to opravdu hezké nákupní centrum s romantickým výhledem na spalovnu odpadu Výběr hodinek slušný, odhaduji 15 a více kusů, přesně jsem to nepočítal. Ceny některých hodinek velmi zajímavé, když říkám zajímavé, tak myslím fakt, že se to nevyplatí nakupovat na netu. Mají tam však i několik kousků s klasickou CZ přirážkou 100%
N4M Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2008 pan socka napsal: roda: Mají tam průřez celou nabídkou, tedy včetně tohoto modelu, nebo jenom pár vybraných kousků? Tak tyhle jsem viděl v Paládiu - mají tam obě dvě verze Regulátorů. Taky tam mají nějaké skeletony. Musím říct, že ty Regulátory mě fakt dostaly.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se