Jiří Sedlák Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Jo, takhle to sedí většině lidí dobře, no a ty 4s za den, to je prostě základní Seiko. Za půl roku to řešit nebudeš, moje želvy byly první rok v podstatě chronometr, dneska jsou zaběhlý a přesnost šla trochu dolů, hlavně když je sundám z ruky. Budu muset vyzkoušet je zase týden nesundat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Seiko uvádí přesnost snad -30/+40 za den, buď rád za 4s . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzinn Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Já vím jak to je s +/- Už před koupí jsem se s tím smiřoval a tak trochu počítal s tím že je budu každou neděli seřizovat. Hraniční pro mě je minuta. Hlavně jsem chtěl ať jsou v + Takže i s těmi 4 a možná i více jsem max. spokojený. Navíc když jsou nové. Jsem zvědavý co předvedou do budoucna. Teď bych další hodinky nechtěl, protože ještě ani nejsem pořádně nabažený želv ale už si nové studuju. Porovnávám tři kalibry a jen mi to v hlavě dělá zbytečný bordel Asi proto pak sleduju vteřiny ať si dokážu představit ty rozdíly, co bych byl schopen akceptovat. Nedokážu to vysvětlit. Je mezi nimi i 7S26 a ten mi motá hlavu nejvíce Hlavně že mám teď želvy, takže se asi tady na vše vyprcnu a budu jen sledovat toto vlákno. Dnes jsem se zase čučel na Suma Jako jsou krásné ale díky bohu že sem vzal želvy. Ty mě prostě dostaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Ty tolerance jsou u nich tak velké, že se tam vejde skoro cokoliv pokud to není úplně rozhašené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna (upraveno) Ty automaty potřebou nějakej čas na to aby se ustálily. Já je nechával seřídit asi po půl roce. Pořád byly v toleranci i když ta odchylka už byla velká . S želvama sem "na konečný" už nějakej ten rok. Po jinejch automatech se nedívám. Obrovská výhodna nezevšednosti je velká nabídka tahů, gumáků, plasťáků, silikonů a všeho možnýho. V součanosti na velice příjemný origo gumě. Upraveno 5. srpna uživatelem Strocek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 5. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna Honzinn díky a pěkný to teď máš 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzinn Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Mé EDC Copak máte vy? Ostrého po kapsách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Já nic, já jsem dostatečně vostrej sám. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Švýcarský nožík a japonské hodinky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzinn Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna První měsíc s želvama Ale až úplně nahoru jsem Pekařku nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna PADI vlna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzinn Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna Silky a Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna (upraveno) V pondělí jsem nařídil přesně a v pátek odpo maj +19s. Špatný nebo dobrý? Upraveno 23. srpna uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna (upraveno) Dobrý. Rozhodně. Víš co, nemá to ani swan neck, ani mikroregulaci jako ETA, tak to i hodinář horko těžko trefuje napřesno i na vibrografu. Šťouchneš do páčky a z krásných +5 jsi na -10. Ruda mi to objasnil dostatečně, základní Seika bez mikroregulace nastavuje tak, že se snaží trefit někam k +5. Třeba powermatic pohodlně vyreguloval na +2. Schválně ne na 0. Upraveno 23. srpna uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Tak já na to nejsem vyloženě pintlich, takže mě to stačí. Samozřejmě, že je to lepší když je to mírně do plusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna před 4 hodinami, Strocek napsal: +19s. Špatný nebo dobrý? Hele mě dělají želvy -12s/den takže tvých +19s za 5 dní je lahoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzinn Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Strocek … ty tvé černé jsou taky moc pěkné. Myslím že 20s za pět dnů je super. Kolik hodin je tak nosíš? Je červená SUN tak si dám něco dobrého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Nosim je ve všední dny 6:00 - 16:30 +-, pak pokládám na stůl. O víkendu dávám do windru páč víkend nedaj v kuse. Přes víkend nosim géčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna před 4 hodinami, Lacifer napsal: Parádní textura ciferníku oproti běžným želvám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se