Snow Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Hodinky mají poměrně velký průměr 45mm ocelového pouzdra potaženého povlakem DLC, strojek je Sellita 220-1 (k tomu už se ani nevyjadřuji), na ocelovém dýnku je rytina siluety letadla Scarlet Screamer. Mají černý textilní pásek o němž píší, že má též DLC potah (???) a zespodu červenou kůži. Limitovaná edice o počtu 1000ks.Cena je na Oris rozumná 1700?. Oris Air Racing Edition V zdroj - http://www.watchtime.net/nachrichten/oris-air-racing-edition-v/?utm_source=daily_nl&utm_medium=email&utm_campaign=21102015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Nejsou špatný, díky velikosti celkem pěkně vyvážený day/date. Moderní pilotky od Orisu se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Vypadaji moc dobre, ale tech 45 se mi zda uz dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Pěkné, pěkné. Líbí se mi, což je u mně u pilotek dost vzácné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Pěkné, decentní. 45 mm zaručuje luxusní přehlednost, no na zápěstí 17 nebo 17,5 asi nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 DLC potah asi bude mat spona. ORIS robi asi najkrajsie moderne pilotky. Skoda, ze ich nerobia aj 42mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 "Das Textilband der Air Racing Edition V ist ebenfalls schwarz DLC-beschichtet, die Innenseite besteht aus rotem Leder." Fakt je to v tomto znení na watchtime.net napísané. Jeden by neveril. Výrobca v tom má našťastie jasnejšie a DLC uvádza iba na spone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Neee:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 velikost zmenšit a budou to čupr hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Proč sem vrazili strojek Sellita 220-1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se