roman 12 Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Prosím o radu kde sehnat CZ manuál .Hodinky jsem dostal už jako starší a na netu najdu jen AN návody. Číslo strojku je 5060 . Teď po přechodu na zimní čas jsem hodinky uplně rozhodil že nevím jak dál. Moc dík.
barrym Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Dej to do Googlu a přelož ........................ http://www.manualslib.com/manual/253851/Casio-5060.html
roman 12 Odesláno 3. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Problém je že to s PC moc neumím. Chtěl jsem nějakej jednoduchej návod . Prej u těch hodinek byl českej návod když je kamarád kupoval.
Xenomorfus Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 U techto hodinek je nastaveni casu automaticky. Tedy paklize mas vse jak ma byt, tedy "Home city" a "DST" - letni cas. Pripadne muzes spustit rucne, aby se cas synchronizoval. Pokud ale netusis, jak na nich nastavit cokoliv, bude to trosku problem takhle pres forum. Nejlepe nejaky chronomagor v okoli, v nejhorsim po telefonu. Pripadne mi napis SZ, kdyby sis neporadil a zkusime to po telefonu poresit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se