Přejít na obsah

Xenomorfus

Členové_50
  • Příspěvky

    4 897
  • Registrace

  • Přítomen

7 sledujících

Contact Methods

  • MSN
    Email: dart.chemik(at)seznam.cz

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Ostrava
  • Fanoušek značky
    Traser, G-Shock, Amfibija, Seiko, Deep Blue, Aragon

Návštěvy profilu

9 930 zobrazení profilu

Xenomorfus's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Jaro zacalo o mesic driv, takze trakturek, sekacka a krovinak odservisovane a hura s tim zpet na chalupu... Bo 6000m2 zahrad na sekani se nepta...;-).
  2. Do predlonska to "jezdilo" pred kazdou sezonou do servisu. Pak umrel manzel maminky a od lonska to resim ja. Nicmene loni pred sezonou sem se k tomu casove nedostal, takze sem omrknul remen žacího ustroji a ten byl v pohode a vypadal "zánovně". Takze sem si naivne myslel, ze to udelali spolu. Jako chapu proc se na to vys... Zda byl uz nekdy meneny, nevim, ale nemyslim si. Rok vyroby je 2016.
  3. ....asi to tady patri... ;-). Vcera sem si vzpomel na "Lakatose"... "Kur*a! Ja to nebudu robit! Musis rozebrat cely traktor, kvuli dvouminutove zalezitosti! Kur*aaaaa!"
  4. Tady je trosku delsi clanek o tydenim mereni CO2 v loznici vzhledem k ruznym druhum vetrani... https://vetrani.tzb-info.cz/vetrani-bytovych-domu/17867-vysledky-mereni-koncentrace-co2-v-loznici
  5. Tak to bud rad, ze mas dobrou zkusenost. Ja uz nikdy vice. Asi karma :-D. A s velkym eshopem mam osobne podobne spatnou zkusenost s Alzou. Respektive dve. S tim, ze obe byly polozky, ktere byly specificke a jinde je nemeli. Podruhe uz sem (jako normalne) nezaplatil predem a po dvou tydnech tahani za nos sem to zrusil.
  6. Kuncaku, at Te provazi sila. Ja sem neco takhle prodaval (Bazos, Avizo and shit) asi pred 10-ti lety a problemy. Zarekl sem se, ze uz nikdy. Pak asi 2 roky zpet sem to porusil, ze prodam 100m balik CYKY kabelu, co mi zbyl z rekonstrukce. Rikal sem si, ze to muze chtit jen nejaky elektrikar, ze to bude OK. A oser! Ted nez bych mel neco řešit pres nejaky obecny prodejni server, tak to fakt radeji vyhodim. Je to peklo.
  7. ...tak uz ne jen: "fotit na kuncaka", ale uz i: "kupovat na kuncaka" ;-). :-D. ...ses proste mistni legenda! :-D.
  8. Nebo muzes i volat ;-). Kdyz sme zvladli prekryt kabiny na Bf-109, tak tohle asi dame taky ;-).
  9. Kdyz nikoho nenajdes, napis, nechal bych to rovnou vyrobit.
  10. O Innogy mi ani nemluvte, po tom, co mamince zvedli plyn z 2600 na 7000 a mi ted neco podobneho s elektrinou. Ze 1700 na 3860,- mesicne. Kdyz sem dal u mamky vypoved, najednou 4300... Vcil budu u sebe resit tu elektriku. Jim fakt jebe. >:-(((((.
  11. Taxem zacal chystat i druhou Babettu na sezonu a zacalo mi do toho chcat :-/.
  12. Hele, ono, co si budem.... V Ostrave se da povazovat za pizzu pouze par vybranych druhu od Corleoneho. Zbytek pizzerii a jejich produktu nema s pizzou nic spolecneho. Prijde mi, ze jim to vsude patla propusteny havir s kucharskym minimem od Ladi Hrusky.... ...a to ja sezeru vsecko!
  13. V soucasne dobe uz je to asi passe ;-). Kurz asi byde dany hlavne tehdejsi mistni skupinou. Nicmene, jak pises, zaklad bylo obycejne "cecko". Perletove, pruhledne apod., pismenka (G, X, U, apod) tak za 5 "normalnich". Nejvetsi rarity byly "fosforove" (fakt svitily). Kazdopadne menily se ale predevsim proto, ze se s nima hrala "čára". Coz byla podstata "šmeleni" s ceckama ;-). Este bych asi taky nasel par stovek kusu na pude ;-).
  14. Prd. Nejake vsakove vrty, či co. V uplne pr*eli se maji stavet nejake budovy/garaze a geodeti potrebovali zmerit vsakavost mistni pudy. Vyhloubili jamy, umistili merici techniku a do kazde sme napustili 5 kubiku vody.
×
×
  • Vytvořit...