Lopatamp Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Ahoj, najde se tu někdo kdo by měl setvačku do automatů RICOH 21 jewels? Je na kaši pružinka a nevím kde by se dala sehnat nová.Dal jsem se do repasu, ale bez setrvačky je dohromady nedám..Předem děkuji za pomoc a ještě foto trojku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vikinho Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Kup si na aukru nebo ebay jiné RICOH v řádu max. pár stovek a použij je na náhradní díly?
Lopatamp Odesláno 20. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 To je řešení, který mě napadlo jako první, ale připadá mi trochu barbarský. Rozebrat jedny hodinky, aby druhé fungovali.. Bohužel mi ale asi nic jiného nezbude.
orol Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Tak si na ebay najdi nefunkční hodinky, nebo puze stroj - abys nemusel řešit morální dilema
Lopatamp Odesláno 24. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Ok, už jsem něco objednal, tak jsem zvědavej co mi příjde..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se