Martin_89 Odesláno 8. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2007 no jo kdyz sem to ted cet znova tak sem ho tam nasel :-) stane se no...
Jerryl Odesláno 8. října 2007 Nahlásit Odesláno 8. října 2007 Martine, pokusím se ti poradit pohledem kluka, kterej má rád hodinky od dětství. Dnes je mi necelejch 30. Svý první hodinky jsem dostal v 1. třídě. Jak jinak, mechanický dětský Primky, červený. Pak přišla doba digitálek. Různě jsem hodinky měnil, měnil, kupoval a prodával, až jsem se dostal na gymplu k mým prvním automatům Orient. Automaty jsem vždy chtěl,protože splňjí mé požadavky: Tj. ukazují čas, tikají = mají srdce, nemusím je natahovat a nikdy jim nedojde baterie. Všechny hodinky které byly jiné, tím myslím Quarz nebo digi skončily špatně. Když jim došla baterie, tak jsem je sundal a rychle se vrátil zpět k mým starým automatům, kterými kývnu a oni jdou. Mám je přez 15 let a to už tenkrát jsem je koupil v bazaru. Dnes bych jiné, než automaty nekoupil. Proto ti z vlastní zkušenosti doporučuju právě automaty. Jestli chceš levnější, tak si kup Seika, mají velký výběr - společenské, sportovní, divers. Dizajnově zajímavé jsou hodinky Alba Riki Watanabe se strojky Seiko. Pokud máš peněz dost, tak si pořiď Švýcary. To je vcelku vše. P.S. Hlavně si nemysli, že ti stačí jedny hodinky na celej život a pro všechny situace. Potřebuješ hodinky k obleku, na sport, na práci, do lesa, do vody atd. atp.
winerob Odesláno 9. října 2007 Nahlásit Odesláno 9. října 2007 P.S. Hlavně si nemysli, že ti stačí jedny hodinky na celej život a pro všechny situace. Potřebuješ hodinky k obleku, na sport, na práci, do lesa, do vody atd. atp. Tyhle jsem si koupil, abych je mohl nosit všude. I k obleku se nestydim. (Ale neřikám, že nějaký další v budoucnu nebudou) http://www.24mall.cz/FotoCache/zlato-strib...il-500-1000.jpg
Martin_89 Odesláno 11. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2007 panove dekuju, mysilm ze patnacteho vase rady vezmu v potaz az prijde muj cas
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se