radouz Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Dobrý večer všem, je nějaká šance, že si sám dokážu opravit rotor na kalibru 96? Rotor drhne o strojek. Děkuji za všechny rady.
Honza.manta Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 V podstatě na 99% jen výměna za jiný.
Ali3 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Zdravím, mám podobný problém, akorát rotor nedře o hodinky, vrklá se jen směrem "od hodinek". Předpokládám, že odpověď je stejná :-) jen orientačně by mě zajímala cena servisu, jestli někdo ví?
kotuc20 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Podľa môjho skromného názoru by servis drahý nemal byť. Ale diely už na to v podstate neexistujú a preto si budeš musieť zohnať asi ďalší strojček na ktorom je rotor v poriadku. Odoslané z D2303 pomocou Tapatalku
vintage Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Me stal nový i s prací cca 200 Kč. Dělal mi to pan Frýdl na Florenci :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se