N4M Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 NIGHTinGALE napsal: Také slušivé. A vtipná reakce k tomu A navíc to má tu výhodu, že jsi dosáhla díky tomuto vláknu 50 příspěvků a můžeš si koupit v sekci prodej nové hodinky Anebo je tam rovnou střelit
Jaem Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 Vsimol som si jednu zaujimavu vec - vacsina muzov, ked foti hodinky na zapasti, ma ruku zovretu v past. Damy maju prsty vystrete...
3dny Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 Jaem napsal: Vsimol som si jednu zaujimavu vec - vacsina muzov, ked foti hodinky na zapasti, ma ruku zovretu v past. Damy maju prsty vystrete... Tak jsem probehl pokusy me zeny o zachyceni hodinek na ruce, ale tebou odpozorovanou skutecnost nemohu ani potvrdit ani vyvratit .-)
emka Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 Jaem napsal: Vsimol som si jednu zaujimavu vec - vacsina muzov, ked foti hodinky na zapasti, ma ruku zovretu v past. Damy maju prsty vystrete... Podvedoma snaha o eleganci x zobrazeni symbolu sily?
NIGHTinGALE Odesláno 15. října 2007 Nahlásit Odesláno 15. října 2007 emka napsal: Podvedoma snaha o eleganci x zobrazeni symbolu sily? To Emka: Ne. Vysvětlení je spíše prozaické. Dámy mají většinou nehty dlouhé a s těmi se ruka v pěst svírá jen velmi špatně. Jaké máš ty, to netuším, z fotek to není poznat To Jaem: Zajímavý postřeh, ale kde jsi to vypozoroval? Já zde viděl jen fotky Emky a ta má prsty natažené. A pak ještě té kamarádky Farářského a ta má ruku jak v pěst, tak i rozevřenou. Tedy je ten vzorek žen příliš malý na to, aby měl dostatečnou vypovídací hodnotu
emka Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 NIGHTinGALE napsal: To Emka: Ne. Vysvětlení je spíše prozaické. Dámy mají většinou nehty dlouhé a s těmi se ruka v pěst svírá jen velmi špatně. Jaké máš ty, to netuším, z fotek to není poznat Kvuli specifickym sportovnim aktivitam co nejkratsi. Ale ruku prece neni treba zavirat v pest nijak pevne, jde spis o smer a ohnuti prstu; tvar pesti zvladne i zena s hodne dlouhymi nehty. Nicmene s natazenymi prsty se ruka opticky prodlouzi a zestihli...
NIGHTinGALE Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 emka napsal: Kvuli specifickym sportovnim aktivitam co nejkratsi. Ale ruku prece neni treba zavirat v pest nijak pevne, jde spis o smer a ohnuti prstu; tvar pesti zvladne i zena s hodne dlouhymi nehty. Nicmene s natazenymi prsty se ruka opticky prodlouzi a zestihli... Specifická sportovní aktivita? Hraješ bowling? Tam se nehty rády lámou. No a když si na ruku namaluješ i černé pruhy (na délku, ne na šířku!!!), tak se ti ruka opticky prodlouží a zeštíhlí ještě víc Ale teď vážně - jaká největší velikost (hodinek, samozřejmě) je pro tebe ještě akceptovatelná? Já zvažuji nákup dámských o průměru 38mm (ale ještě je tam navíc velká letecká korunka) a nejsem si jist, zda to není na štíhlou ženskou ručku hodně. http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=179 Ty Seika už jsou pro tebe strop nebo si dokážeš představit, že nosíš ještě větší?
emka Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 NIGHTinGALE napsal: Specifická sportovní aktivita? Hraješ bowling? Tam se nehty rády lámou. No a když si na ruku namaluješ i černé pruhy (na délku, ne na šířku!!!), tak se ti ruka opticky prodlouží a zeštíhlí ještě víc Ale teď vážně - jaká největší velikost (hodinek, samozřejmě) je pro tebe ještě akceptovatelná? Já zvažuji nákup dámských o průměru 38mm (ale ještě je tam navíc velká letecká korunka) a nejsem si jist, zda to není na štíhlou ženskou ručku hodně. http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=179 Ty Seika už jsou pro tebe strop nebo si dokážeš představit, že nosíš ještě větší? Tradicni karate. Tam se zase nehty pri sevrene pesti rady zatinaji do vlastni dlane. ... a pokud ty cerne pruhy doplnim zlutymi, stane se ze me vosa? To je tezke, ono se to totiz porad vyviji (smerem nahoru). Neni to zase tak davno, co bych 38mm odmitla a priori s tim, ze jsou na me moc velke. A aktualne? Pokud by se mi libily, nevadil by mi ani prumer 40mm, vys uz bych asi nesla (cifernik by mi zacal precuhovat pres ruku - ale zase nutno podotknout, ze ji mam hodne hubenou i na zenskou). Naklonnost k vetsim hodinkam prameni take z toho, ze mam rada prehledne a snadno citelne ciferniky. Zalezi ovsem hodne na vkusu a zvyklostech dane osoby - nekomu mohou velke hodinky prekazet; obcas ale vidam na zenskych zapestich i jakesi modni casostroje s reminkem cca 4cm sirokym - tam uz velikost ciferniku imho ztraci vyznam
NIGHTinGALE Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 emka napsal: Tradicni karate. Tam se zase nehty pri sevrene pesti rady zatinaji do vlastni dlane. ... a pokud ty cerne pruhy doplnim zlutymi, stane se ze me vosa? To je tezke, ono se to totiz porad vyviji (smerem nahoru). Neni to zase tak davno, co bych 38mm odmitla a priori s tim, ze jsou na me moc velke. A aktualne? Pokud by se mi libily, nevadil by mi ani prumer 40mm, vys uz bych asi nesla (cifernik by mi zacal precuhovat pres ruku - ale zase nutno podotknout, ze ji mam hodne hubenou i na zenskou). Naklonnost k vetsim hodinkam prameni take z toho, ze mam rada prehledne a snadno citelne ciferniky. Zalezi ovsem hodne na vkusu a zvyklostech dane osoby - nekomu mohou velke hodinky prekazet; obcas ale vidam na zenskych zapestich i jakesi modni casostroje s reminkem cca 4cm sirokym - tam uz velikost ciferniku imho ztraci vyznam Karate. Hmmm... Takže místo černých pruhů stačí černý pásek. Kolikátý máš dan? A kde trénuješ? Že bych ti šel vykrást skříňku, pokud si v ní necháváš ty Seika A vosa se z tebe stane jen pokud máš štíhlý (vosí) pas a pícháš Jinak díky za odpověď. Myslel jsem, že jen muži podlehli trendu orlojů na zápěstí. Pokud tomuto trendu podlehly i ženy, tak jsem spokojen a ty hodinky objednám. K těm módním výstřelkům - expert na zrůdnosti je třeba firma Axcent. A manželce se to líbí. Neuvěřitelné Ale ukážuju jí tvou ruku se Seiko Spirit. Třeba jí to napraví vkus. Třeba... A nebo mi dá pár facek
PigyCZ Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 NIGHTinGALE napsal: A vosa se z tebe stane jen pokud máš štíhlý (vosí) pas a pícháš
farářskej Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 NIGHTinGALE napsal: A nebo mi dá pár facek Spíš ti zakáže chodit na fórum, páč tu jsou ženský Já to znám, moje manželka je úplně stejná a má esprity...
emka Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 Muj manzel nenosi hodinky vubec a taky to neni idealni stav. Kdyz jsem mu oznamila, ze si hodlam zakoupit ony Spirity, nasledovala reakce: "Ale vzdyt uz prece jedny hodinky mas, ne?" Achjo.
Franta Dobrota Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Odesláno 19. října 2007 emka napsal: Tradicni karate. Tam se zase nehty pri sevrene pesti rady zatinaji do vlastni dlane... Cvičíš na Lukách, nebo v Nuslích? Jaký STV?
emka Odesláno 20. října 2007 Nahlásit Odesláno 20. října 2007 Franta Dobrota napsal: Cvičíš na Lukách, nebo v Nuslích? Jaký STV? Nusle; mam pred zkouskami na 7.kyu, takze jeste nejsem nebezpecna
farářskej Odesláno 20. října 2007 Nahlásit Odesláno 20. října 2007 emka napsal: jeste nejsem nebezpecna To říká každá ženská...
NIGHTinGALE Odesláno 20. října 2007 Nahlásit Odesláno 20. října 2007 emka napsal: Nusle; mam pred zkouskami na 7.kyu, takze jeste nejsem nebezpecna A už máš žluté hodinky? Aby ti to hezky ladilo, pokud uspěješ Třeba žluté Seiko Monster
emka Odesláno 20. října 2007 Nahlásit Odesláno 20. října 2007 NIGHTinGALE napsal: A už máš žluté hodinky? Aby ti to hezky ladilo, pokud uspěješ Oranzove; CATK letos menila barvy obi
šíma Odesláno 5. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2007 Tak tedy když už jsem to vlákno založil... (manželka taky nosí hodinky SWISS, ale na rozdíl ode mě je schopná v nich rýt záhon a zásadně nerozlišuje hodinky na sportovní, pracovní, společenské, víkendové atd.)
emka Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Odesláno 21. července 2008 Mohl by mi nejaky majitel seiko white samurai vyfotit tyto hodinky na rucce sve lepsi polovicky? Pekne prosim?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se