Filip R. Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 Tak dnes mi přišly ze Švýcarska tyto hodinky: Certina DS Mike Doohan Hodinky by měly být údajně nové a nenošené viz prodejce(i tak vypadají), jinak jsou bez záruky, mají už nejaký ten rok za sebou. Jěště se poptám prodejce, proč je nikdo nenosil a dodám sem v případě zájmu podrobnější info. vyrobeny: 1996 strojek: Valjoux 7750 výr.číslo: 43/1000 Tady máte pár foteček na ohodnocení, co si o mém nákupu myslíte...jinak jsem za ně vysolil na naše (plus mínus autobus ) 10klacku...Tak ted se do me pustte a chvalte popripade kritizujte
PigyCZ Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 přidam ti sem detajlík foto :-) , ale jinak jsi to měl hodit do "Pochlubte se......."
Filip R. Odesláno 11. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2007 přidam ti sem detajlík foto :-) , ale jinak jsi to měl hodit do "Pochlubte se......." Dík za detailík a jinak sorry za to, že jsem to nehodil do Pochlubte se nějak jsem si to v ten okamžik neuvědomil
Filipes Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 ..a ještě detajlík kovovéhu tahu kdyby byl, vypadá zajímavě..
Pavlos Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 Pochybuju že se Doohenovi vešly pod kombinézu, ale jsou to pěkné hodinky, gratuluji.
kulix Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 vypadají hezky, ještě větší hodnotu mají pro fandy motorek..
vito Odesláno 16. října 2007 Nahlásit Odesláno 16. října 2007 Na moje odborné hodnocení moc nedejte, ale na mě jsou trošku moc barevné.......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se