thovt Odesláno 11. října 2007 Nahlásit Odesláno 11. října 2007 Jak jsem zkoumal odprodej stáje Spyker F1 od firmy-automobilky Spykeru, tak jsem na jejich webu narazil na starší záležitost z roku 2003... Speciální platinovou edici 48 kusů hodinek Chronoswiss Double12 Pilot Watch... Co na ně říkáte? Logo Spykeru mi přijde krásnější než jejich auta, ale asi bych ty hodinky nosil naopak, průhledem vně, protože ten je magnificentní! A nejlepší je (pro ty, co jako já o firmě zatím neslyšeli), že Chronoswiss mají sice švýcarskou přesnost v názvu, ale firma byla založena roku 1983 v Mnichově... No, možná zakladatel Lang byl Švýcar, ale to už jsem nezkoumal, ten je hlavně fanda do aut Chronoswiss dělá ročně na 7000 kusů hodinek a tato speciální edice stála přes milion korun... A zákazníci si mohli nechat vyrýt výrobní číslo svého Spykeru, hmm, škoda, že se mi Spyker vážně nelíbí
Návštěvník Snow Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 (upraveno) Vadí mi barevně dělený číselník, jinak by byly perfektní. Nedá mi jako těžkému automobilovému fanouškovi přihodit pár detailů obdivuhodně zpracovaných vozů Spyker. Upraveno 12. října 2007 uživatelem Snow
J.F. Odesláno 12. října 2007 Nahlásit Odesláno 12. října 2007 Už jsem dnes měl podobnou reakci u Fortisů. K čemu je barevně půlený ciferník ???!!!!
thovt Odesláno 12. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2007 Tak, i já ještě přihodím obrázky... A to detaily palubovky, kterou zpracovávala Chronoswiss. Jinak, v jakém rozlišení je optimum fotek pro posty tady ve fóru? Na disku to mám v 5 tis x 4 tis px a to je docela hardcore A btw, to dělení je vskutku podivný nápad, já tomu říkám "pouťové hodinky" Ale na druhou stranu, je to o něco veselejší a daleko více to poutá pozornost...
thovt Odesláno 12. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2007 A k samotným hodinkám ještě přidám aspoň, že se dodávají v hliníkové krabici s modelem Spykeru a mají diametr 44.0 mm a výšku 12.3 mm... Ke Spykeru pro zajímavost, že historie značky spadá do roku 1898, kdy dva bratři postavili svůj první vůz s motorem Benz a získali několik ocenění za zpracování a zručnost. Od té doby stavěli jak luxusní, tak i závodní vozy a dali názvu Spyker pověst pevninského Rolls-Royce. Pak ale přišla první světová válka, museli přejít na výrobu letadel. Po válce postavili legendární C4, která vytvořila vytrvalostní rekord a také rychlostní - 119 km/h v roce 1925. Tím však značka také skončila a byla obnovena až v roce 2000, letos se poprvé dostala účetně do černých čísel... Uff, chtěl jsem dva řádky a jaký je z toho román
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se