reno.f Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Jak samo vlákno nabádá "Pochlubte se novými přírustky", tak se musím také pochlubit. Obchod realizován dnes a byla to opravdu velká náhoda a štěstí, že jsem tyto hodinky sehnal. Přes různé sportovní hodinky včetně Fenix3 a samozřejmě mnoho Prim jsem zatoužil po neokoukaných oblekovkách. Tyto jsou přesně podle gusta a např. ten spodní safír s antireflexem je geniální. Zatím se jen kochám zpracováním, takže více napsat nemohu.. Nějaké rychlé fota... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Toto nejsou zrovna obvykle hodinky, takze je asi zrejme od koho z fora je mas :-) .. at slouzi ke spokojenosti!
reno.f Odesláno 4. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Díky a to fakt je zřejmé, kdo byl vlastník? :-)
Kid_A Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Mam je v hledacku uz dlouho... Skoda jen te divoke velikosti. Sluselo by jim 40mm :frusty:
reno.f Odesláno 5. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2015 Na sport nosím Fenix 3, takže velikost není problém a trojky nosím teda častěji. Ale pravda, že dneska jsem se byl podívat a ošahat Oris Aguis 43 mm a porovnával jsem je vedle sebe se Sinn, a byl to rozíl :-) Oris prostě opticky fakt malé hodinky, nebo Sinn zbytečně velké :-)
student Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2015 Mám ze stejné stáje 6110 Technik,a paráda.Nenosím je,mám je na pokochání.Student
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se