Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravim, 

Do japoncov sa velmi nevyznam, tak sa spolieham na Vas :)

Sestra by si rada kupila nejake prve kvalitnejsie hodinky. Co vravite na Orient Golden Eye? Poslala mi nejaky vyber a ze jej mam poradit:

http://imgur.com/a/Lvtoe

Podla mna Seiko/Orient/Longines su celkom solidne. Tu je, co mi napisala:

Prvy riadok mi vyhovuju najviac, 

2-3 v pohode 
4-5 uz drahe podla mna...

Privitam akekolvek komentare :)

Dik vopred!

Upraveno uživatelem jokob
Odesláno

Dik za info, nevedel som, ze tam chyba manualny natah... ona podla mna prave hlada nieco vacsie, preto v prvom riadku ma skor vacsie kusky (napr tie Longines vyzeraju byt celkom velke). Ten manualny natah by jej asi chybal, by potrebovala podla mna potom aspon winder. Co by si vybral ty z toho prveho/druhehe riadku? Mna na tych golden eye samozrejme zaujal ten semi-skeleton design a showcase back, myslim, ze by si ich uzila a mozno by ju to nadchlo aj viac, keby videla, ako to vo vnutri funguje :)

Odesláno (upraveno)

U ženy je celkem překvapující, že chce automaty a ne quartz. A pokud vybírá(š) kvůli průhledu, tak s manuálním nátahem a ukazatelem rezervy chodu jsou Orient Star, např. SDA02002W http://www.creationwatches.com/products/orient-star-classic-291/orient-star-automatic-open-heart-sda02002w-5085.html

Upraveno uživatelem JanNovakJan
Odesláno

Tak viac menej som ju asi ja tak trochu naviedol na tu cestu, ze nemusi si nechat menit baterky a tak :). Mozno som ju aj trochu nakazil, tak v jej vybere je aj nejaky ten skeleton, ale tie sa mi nepozdavaju (rougois?). Podla mna nejaky japonec je preto dobry napad (orient/seiko) akurat vybrat ze aky. Ten Orient Star je prave aj v jej vybere, ale podla nej uz su pridrahe (4ty riadok). Skusim jej estre navrhnut ze to bude darcek odo mna na vianoce a uvidime, co povie. Ale to info ohladom manualneho natahu na tych golden eye je dobre vediet, dik!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...