Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pak bych opravdu zvážil tu baterku, automaty budou starost a nemáš jistotu že ho bude bavit neustále je nastavovat až někam půjdete... bojím se aby neskončily v šuplíku.... já mám první automaty cca. půl roku a baví mě, jiné už bych nechtěl, ale nosím je denně do práce a vezmu i párkrát za víkend, ale tvému příteli se patrně dost nenatáhnou a budou se zastavovat... být tebou šel bych na jistotu tzn. baterku a vzal libovolné z dříve uvedených tissot na baterku - známá značka, dobrá kvalita a málo starostí

Ja to zvážim. Páči sa mi viac predstava automatov ale nebudem zbytočne tvrdohlavá. Mám ešte dosť času na rozhodnurie a každá rada pomôže. Ďakujem za názor.

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Neviem, mne sa zda, ze podla toho ako slecna pise, by mal ten darcek byt spomienkou na dvolezite obdobie ich zivota. Baterkove hodiny vobec nevystihuju tuto skutocnost, lebo nemaju dusu,historiu a td. Pokial jej snubenec ma rad hodiny, tak pride na chut mechanickym urcite a predsa len su trvacnejsie a prestiznejsie ako baterkove.

Odesláno

Ja hodinky rano dam na ruku a v praci vacsinou odlozim, pretoze pracujem dost manualne. Pri odchode zas na ruku a odkladam az na noc. A striedam automaty a quartz. Bez hodiniek si pripadam uz ako nahy..

Odesláno

Samozřejmě je důležité vycházet při výběru hodinek z potřeb uživatele. Pokud snoubence hodinky nijak zvlášť nebaví a doposud měl strojek quartzový, zase bych koupil quartz. Mám dojem, že účelem tohoto dárku je dát solidní hodinky, které budou ceněné uživatelem i lidmi v okolí. Domnívám se, že Tissot je považován širokou veřejností za renomovanou značku a pohon už nikoho zvlášť zajímat nebude (na rozdíl od většiny členů Chronomagu). Já bych tedy koupil quartzové hodinky od značky Tissot (případně Certina). 

Odesláno

Neviem, mne sa zda, ze podla toho ako slecna pise, by mal ten darcek byt spomienkou na dvolezite obdobie ich zivota. Baterkove hodiny vobec nevystihuju tuto skutocnost, lebo nemaju dusu,historiu a td. Pokial jej snubenec ma rad hodiny, tak pride na chut mechanickym urcite a predsa len su trvacnejsie a prestiznejsie ako baterkove.

To je přesné, a jako dárek ke svatbě to má určitou symboliku, mechanické hodinky jsou na celý život, pokud se o ně dobře staráš! ( Toto ale neplatí pro zdejší osazenstvo, tady jsme velmi hodinkově promiskuitní :-) )
Odesláno (upraveno)

Antracitovy Certiny DS1 Powermatic mam v uzsim hledacku: http://www.certina.com/cs/collection/ds-1-powermatic-80#m=7

Kazdopadne preju hodne stesti s vyberem. Pokud to ma byt k zasnubam / svatbe, tak se priklanim k aumatum. Skoda, ze ty Certiny nemaji pruhled na strojek, zase maji byt ale trochu odolnejsi.

Upraveno uživatelem gabik
Odesláno

Samozřejmě je důležité vycházet při výběru hodinek z potřeb uživatele. Pokud snoubence hodinky nijak zvlášť nebaví a doposud měl strojek quartzový......

Je pravda, že nemal automaty ale to snáď nevadí. Ja ho poučím ako má s nimi zaobchádzať a že to nie je hračka na pol roka. On sa vie o veci starať a myslím, že si to bude vážiť už len preto, že sú odo mňa. Možno hneď nemusia byť za 600? ale nech je to niečo lepšie. :)

A ani quartz som úplne nevýlučila.

Odesláno

Certina, Tissot i Hamilton jsou dobrá volba. Konkrétní model už budeš muset vybrat sama :-)

Bandicoot ti nabídl třeba CERTINA C006.407.16.031.00, které se mi osobně taky líbí, ale mají 39 mm.

Ty jsi psala v podmínkách výběru, že by měly být větší.

Už jsi potají ve spánku změřila příteli průměr zápěstí :-)

Mrkni se třeba na řadu Hamilton Jazzmaster Viewmatic, jsou tam různé velikosti pouzder třeba i 44 mm, což už jsou poměrně velké hodinky.

Pokud by měl cca +-18 mm tak by třeba i ty Certiny stačily.

Odesláno

Certina, Tissot i Hamilton jsou dobrá volba. Konkrétní model už budeš muset vybrat sama :-)

Bandicoot ti nabídl třeba CERTINA C006.407.16.031.00, které se mi osobně taky líbí, ale mají 39 mm.

Ty jsi psala v podmínkách výběru, že by měly být větší.

Už jsi potají ve spánku změřila příteli průměr zápěstí :-)

Mrkni se třeba na řadu Hamilton Jazzmaster Viewmatic, jsou tam různé velikosti pouzder třeba i 44 mm, což už jsou poměrně velké hodinky.

Pokud by měl cca +-18 mm tak by třeba i ty Certiny stačily.

No okolo 42mm by mohli byť. Budem múdrejšia keď príde, je v zahraničí :) Obzerám viac Tissot a Hamiltony, Certiny mám jedny vybraté. Sama som zvedavá čo to bude. Veľmi ste mi pomohli všetci :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...