Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj Vážená hodinářská společnosti.Mám drobný problém a už nevím kudy kam.

Už pár měsíců surfuji po tomto servru a vybíram a vybíram...a pořád ne se rozhodnout, čemu dát přednost, až jsem narazil na firmu Louis Erard a jejïch kolekci Move konkrétně typ 77 402 AA 01M. Padl mi hned do oka tak jsem nelenil a sehnal si katalog a byl se na ně podívat ve Vaňkovce v Brně.Úplně mě dostali jednoduchý střich bez barokních kudrlinek,automaty(ETA 7750), safírové sklo, 100m water, otočná luneta integrovaná do pouzdra a chronograf(pokusím se vložit obrázek pokud se mi to povede),

Hodinky mě dostali, ale cena taky , 42tis. je jaksi nad můj rozpočtový rámec. Hledal jsem i najiných adresách ale bez valného úspěchu.

Takže potřebuji prosím Vás poradit kde sehnat levněji, nebo podobný typ se stejnými parametry od jiného výrobce do ceny 15-17 tis.

Předem děkuji

• Po roku...
Odesláno

Ahoj Vážená hodinářská společnosti.Mám drobný problém a už nevím kudy kam.

Už pár měsíců surfuji po tomto servru a vybíram a vybíram...a pořád ne se rozhodnout, čemu dát přednost, až jsem narazil na firmu Louis Erard a jejïch kolekci Move konkrétně typ 77 402 AA 01M. Padl mi hned do oka tak jsem nelenil a sehnal si katalog a byl se na ně podívat ve Vaňkovce v Brně.Úplně mě dostali jednoduchý střich bez barokních kudrlinek,automaty(ETA 7750), safírové sklo, 100m water, otočná luneta integrovaná do pouzdra a chronograf(pokusím se vložit obrázek pokud se mi to povede),

Hodinky mě dostali, ale cena taky , 42tis. je jaksi nad můj rozpočtový rámec. Hledal jsem i najiných adresách ale bez valného úspěchu.

Takže potřebuji prosím Vás poradit kde sehnat levněji, nebo podobný typ se stejnými parametry od jiného výrobce do ceny 15-17 tis.

Předem děkuji

Trochu se jim podobá O&W za 850 dolarů http://www.gnomonwatches.com/images/Ollech...jsMirageC2L.jpg

Odesláno

Hamilton W-Wind jsou asi nejblíže, ale i jiné Hamiltony mají 7750 a jsou kolem 20K (včetně cel a DPH a dalších vynálezů naplňujících příjmovou část státního rozpočtu). A jsou ještě méně zdobené než Erardy (některé modely LE mne taky zaujaly).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...