tomcatt Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2015 Ten Hirsch Heritage im vazne sekne
reno.f Odesláno 19. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Starší fotkaWP_20150603_001.jpgDíky za foto..taky parádní..
fred8888 Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Taky mám sny ale musí počkat gratulace
reno.f Odesláno 19. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Tak jedna rychla.. Opravdu se hodi ke vsemu :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
špelda66 Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Pěkný to máš Reno, koukám, že jsi se docela rozjel, ale já jsem na to obdobně... Užij si je!
reno.f Odesláno 20. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Díky.. takže jsi je sehnal? :-)
špelda66 Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Ahoj Reno, jo sehnal. Objevily se na chrono24 (výborný prodejce Zeitauction), jel jsem pro ně v pondělí do Chemnitzu. Taky jsem se už i dopsal do vlákna, kdo má Sinn. Jinak máš stejné myšlenkové pochody, o moonech taky uvažuju. měj se fajn
reno.f Odesláno 20. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Tak doufám, že už vás tím neotravuju, ale prostě se pořád kochám. Tohle jsem musel: dvě legendy :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tomcatt Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Jaka otrava, pre nas je to pasia
Aktobe Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Na te kuzi jsou uchvatne! Gratuluji!
Povidláček Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Čím dál víc si uvědomuju, že Moony jsou asi můj hodinkový grál... meta, na kterou bych chtěl jednou dosáhnout, dreamwatch...jsou to neskutečně fotogenický hodinky. Gratuluju a per to do nás dál!
reno.f Odesláno 8. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Tak po delší době vystavuji nějaké foto.. Nasadil jsem černý řemen s překlápěčkou /díky Ebay :-)/ a nosím Moony všude.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bonder Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2016 Včera jsem se šel podívat do hodinářství na vrtič pro moje Seika. Jelikož mi je značka Omega hodně blízká a jejich hodinky se mi líbí, šel jsem mrknout co tam mají. tvoje hodinky jsem doposud vídal jen zde. Na živo jsou ty hodinky neskutečně krásné, a když jsem do včerejška věděl, že mým snem je vlastnit Omegy, tak teď už vím, které jsou mé vysněné č.1. Doufám, že jednou nastane moment kdy se stejným přírůstkem taky pochlubím Gratuluji! A foť je dál. Jsou úžasné
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se