Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jedna rychla.. Opravdu se hodi ke vsemu :-)fadeb04f1de649bdafaaa8ae2d2cce82.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Ahoj Reno, jo sehnal. Objevily se na chrono24 (výborný prodejce Zeitauction), jel jsem pro ně v pondělí do Chemnitzu. Taky jsem se už i dopsal do vlákna, kdo má Sinn. Jinak máš stejné myšlenkové pochody, o moonech taky uvažuju. 

měj se fajn 

Odesláno

Čím dál víc si uvědomuju, že Moony jsou asi můj hodinkový grál... meta, na kterou bych chtěl jednou dosáhnout, dreamwatch...jsou to neskutečně fotogenický hodinky. Gratuluju a per to do nás dál!  :photo:

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak po delší době vystavuji nějaké foto.. Nasadil jsem černý řemen s překlápěčkou /díky Ebay :-)/ a nosím Moony všude..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Včera jsem se šel podívat do hodinářství na vrtič pro moje Seika. Jelikož mi je značka Omega hodně blízká a jejich hodinky se mi líbí, šel jsem mrknout co tam mají. tvoje hodinky jsem doposud vídal jen zde. Na živo jsou ty hodinky neskutečně krásné, a když jsem do včerejška věděl, že mým snem je vlastnit Omegy, tak teď už vím, které jsou mé vysněné č.1. Doufám, že jednou nastane moment kdy se stejným přírůstkem taky pochlubím :)

Gratuluji! A foť je dál. Jsou úžasné 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...