pionyr Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2015 Všechny zdravim.Chtěl bych se s vámi podělit a zároveň bych poprosil o vyjádření odborníků.U kamaráda jsem nafotil zvláštní model se značkou Omega. Tvar pouzdra je jako u kapesních hodinek. Taky by tomu odpovídalo to , že se pouzdro otevírá.Zase na druhou stranu velikost cca.37mm a očka pro řemínek naznačují náramkové hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Seamaster Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2015 Damske hunter s naletovanymi poutky, odparany krcek, upravena osa natahu a jina korunka. Dobova prekopavka.
pionyr Odesláno 15. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. prosince 2015 Děkuji. Myslel jsem si, že ty poutka nemohl přidělávat mistr hodinář. Ale ty hodinky, i když jsou asi hodně starý, tak jsou moc krásný.
student Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Děkuji. Myslel jsem si, že ty poutka nemohl přidělávat mistr hodinář. Ale ty hodinky, i když jsou asi hodně starý, tak jsou moc krásný.Ta korunka asi vypilovaná ???S:
Karlos Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Já bych to zas tak černě neviděl. Podobné hodinky se skutečně vyráběly, takže těžko takhle soudit jak moc to je či není původní.http://www.amazon.co.uk/Print-Pocket-Watches-Ladies-Vincent/dp/B00EBNSQ6W
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se