Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

probíral jsem starý témata a narazil na upravené SNK809, které se tu kdysi prodávali. Odkaz na upravené Seika je zde:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/49232-seiko-mod/?p=761871&fromsearch=1

Tak a teď k mé otázce, která mě zajímá, neboť se mi tyto hodinky po provedené úpravě docela líbí.

Jakým způsobem docílit takovéto úpravy?

Pochopil jsem, že se vyměnil ciferník (z jiného typu Seika hodinek), ale není mi jasné jak se docílí toho, aby se u číslice 6 u nového ciferníku měnil den v týdnu. U originálních SNK809 den v týdnu u číslice 6 přece není.

Teď mě nekamenujte, budu se to snažit popsat svýma slovama, protože nevím jak to odborně napsat a jsem tu tak trochu nováčkem :-)

To se jako nějak udělá i úprava strojku tak, že se laicky řečeno přidá nějaké soukolí, které den v týdnu bude určovat? Nebo se dá nový ciferník a ten den v týdnu tam bude prostě natvrdo pořád ukazovat stejný den (což je asi blbost, co?)?

A ještě jeden dotaz - nevíte z jakého typu Seika hodinek je ten světlý ciferník zobrazující i den v týdnu?

Dokázal bych tuto úpravu jako laik také spáchat? A jaké by byly náklady na tento tuning (cena ciferníku, popřípadě nářadí potřebné k úpravě atd.)

Děkuji za odpovědi

Odesláno (upraveno)

podle me vzal Ggrand cely vnitrek ze SNK619 a dal do SNK809 pouzdra.

Upraveno uživatelem pebe

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...