coppola Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Ahoj chronomágové. Našel jsem doma tyto švýcarské hodinky zn. Recta typ G27. Jsou po dědovi a kupodivu strojek se zdá být v pořádku, jen sklíčko to má za sebou. Neporadili by zda je možné ho vyměnit a na koho se obrátitDíky
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Děda jed asi hodně vlákniny.
USER47 Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Jsi z Prahy, tak bych zkusil třeba Frýdla na Florenci.http://hodinar-frydl.sluzby.cz/
coppola Odesláno 27. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Tak kolik jedl deda vlakniny vazne netusim, ale myslim, ze tak nejak primerene....
coppola Odesláno 27. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Díky za rady, jsem z Prahy tak toho hodináře na Florenci zkusím kontaktovat.
Sborez Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Asi bych krom sklíčka zauvažoval i nad renovací pouzdra, nevím jestli nebude lepší Knespl&Mejzlik na Dělostřílnách, tam by mohla proběhnout renovace komplet. Nehledě na to, že to bude chtít rozebrat, vyčistit a máznout po těch letech. Nebo se ti to po pár natažení dotáhne a už nerozběhne :-)
villain83 Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Co a jak by si chtel na tomhle pouzdru renovovat?Tak mozna vymachat v nejakym pripravku a lehce vocistit,ale to je asi tak vsechno,to neni ocel,kterou muzes lestit do haleluja.Myslim,ze uz jenom vymenou sklicka prokouknou.
coppola Odesláno 27. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 No ja bych spis volil variantu nechat je co nejvic takove jake jsou. Maji ve skutecnosti dokonalou patinu a pouzdro neni nikde podrapane ani potlucene. S promazanim a serizenim strojku jsem tak nejak počital, protoze jakpredpokladam lezely tak nejak 35 let v supliku.
coppola Odesláno 3. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Tak hodiky jsou u hodinaře, rozhodnul jsme se pro celkovou opravu, tak se pak s vysledkem pochlubim.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se