maisel Odesláno 20. října 2007 Nahlásit Odesláno 20. října 2007 Předem omluva, že zakládám nové vlákno, ale je možné, že mnozí odborníci, co by měli co říct k vláknu "Ostatní diskuse/hodinky co jdou pozpátku/", jej vůbec nezaregistrovali. Výzva pro všechny hodináře lze za rozumné peníze předělat kalibr na opačné otáčení a to jak ruční nátah tak automat Pro pokročié řešitele: Co takhle datumovka? (Samozřejmě 1,2,3...31) Cenu ponechme stranou, těch 10 jsem jen tak hodil. Berme to pouze teoreticky jaké jsou možnosti. Cena je stejně závyslá na možství předělanejch kusů. Já si, ale dovolím tvrdit, že např. Etu 2824-2 nikdo nepředělá ani za 30 000,-, pro širší použití
maisel Odesláno 20. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2007 (upraveno) Předem omluva, že zakládám nové vlákno, ale je možné, že mnozí odborníci, co by měli co říct k vláknu "Ostatní diskuse/hodinky co jdou pozpátku/", jej vůbec nezaregistrovali. Výzva pro všechny hodináře lze za rozumné peníze předělat kalibr na opačné otáčení a to jak ruční nátah tak automat Pro pokročié řešitele: Co takhle datumovka? (Samozřejmě 1,2,3...31) Cenu ponechme stranou, těch 10 jsem jen tak hodil. Berme to pouze teoreticky jaké jsou možnosti. Cena je stejně závyslá na možství předělanejch kusů. Já si, ale dovolím tvrdit, že např. Etu 2824-2 nikdo nepředělá ani za 30 000,-, pro širší použití Tak to se mi nepovedlo, chtěl jsem to založit na hlavní stránce. Prosím smutně koukám páni moderátoři, byl by možný přesun??? Já to nemůžu ani v tuto pozdní hodinu po lahvince Portského zrušit, kde udělal soudruh chybu?? Upraveno 20. října 2007 uživatelem maisel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se