Miroslávek Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 (upraveno) Zdravím, poraďte nějakej fígl, abych nemusel k hodináři :-)Získal jsem funkční strojek Prim kal 64, ale ve strojku je hodně napevno zaražena jedna z nožek číselníku , zkoušel jsem štourat i dírkou pro šroub na číselník zboku , prostě mi to nejde ven ..... díky za každou radu, zkušenost .... Upraveno 31. prosince 2015 uživatelem Miroslávek
straspol Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Zdravím, poraďte nějakej fígl, abych nemusel k hodináři :-)Získal jsem funkční strojek Prim kal 64, ale ve strojku je hodně napevno zaražena jedna z nožek číselníku , zkoušel jsem štourat i dírkou pro šroub na číselník zboku , prostě mi to nejde ven ..... díky za každou radu, zkušenost ....Nejlepší fígl je dobrej hodinář. Vždycky.
orol Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 A cifr tam je? Pokud jenom vězí ulomená nožka, tak po rozebrání stroje to půjde vyrazit/vytáhnout.
Miroslávek Odesláno 31. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Jdu to zkusit vyšťourat....
straspol Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 Zkusil bych to ostrou jehlou, ten hliníkovej šmejd by mohla zachytit.
Miroslávek Odesláno 31. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2015 (upraveno) Tak hotovo, úlomek nožky číselníku je venku. Pomohla ta ostrá jehla, díky Tome, kterou jsem zastrčil z boku do dírky po vyšroubovaném šroubku k upevňování číselníku a několika zkušenými pohyby :-) vystrčil úlomek ven. Tak jdu shánět nový číselník na PS3 nebo vymezovací kroužek strojku do PS2. PF 2016 Mirek Upraveno 31. prosince 2015 uživatelem Miroslávek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se