Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

chtěl bych si koupit automaty moje představa:

1) Švýcarské - celé (ne jen strojek)

2) Letecké - není úplně podmínka

3) Automaty

4) Kožený pásek

5) Průhledné dno

6) chronograf - není úplně podmínkou

Zkouším dražit toto na ebay nikdy jsem to nedělal a nevým zda to není blbost hodinky se mi moc líbí

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...s=tab%3DBidding

Co vy na to?

Odesláno (upraveno)

Tak k těm co dražíš, sám jsem je měl, jsou to dobré hodinky, ale nemají 38mm, ale 36mm, takže jsou opravdu dost malé a i na mé malé ruce vypadaly na můj vkus až moc decentně. Zkus prohledat forum, přesně o tomhle modelu se tu toho napsalo poměrně dost...Já s nimi byl hodně spokojen:)

PS přidávám fotku s RT na mé ruce a letecké hodinky mají přeci jen větší rozměry... např. Archimede, Steinhart, Stowa atd. zkus www.chronoshop.cz

post-674-1193001784.jpg

Upraveno uživatelem Hanz21
Odesláno
  Hanz21 napsal:
Tak k těm co dražíš, sám jsem je měl, jsou to dobré hodinky, ale nemají 38mm, ale 36mm, takže jsou opravdu dost malé a i na mé malé ruce vypadaly na můj vkus až moc decentně. Zkus prohledat forum, přesně o tomhle modelu se tu toho napsalo poměrně dost...

PS přidávám fotku s RT na mé ruce a letecké hodinky mají přeci jen větší rozměry... např. Archimede, Steinhart, Stowa atd. zkus www.chronoshop.cz

Díky za info

Já mám docela tenký zápěstí a malou ruku takže je to pro mne puls že jsou malé - teď mám na ruce Junkers průměr 36 a jsou mi OK.

Archimede nechci to nejsou Švýcarské hodinky (jen strojek...).

Zajímá mě spíš jiná věc na jakou max cenu mám jít co je podle vás rozumná cena za tohle?

Návštěvník Kamil
Odesláno
  TeX napsal:
Zajímá mě spíš jiná věc na jakou max cenu mám jít co je podle vás rozumná cena za tohle?

Do 350 skvělá koupě, 400 - 500 pokud po nich opravdu toužíš.:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...