Kev Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Pánové, máte někdo delší zkušenost s plastikovým sklem?Asi to bude hodně náchylné na standartní nošení že jo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Nějaké hodinky s plastem jsem měl a neviděl bych v něm problém, poměrně snadná oprava drobných šrámů, výměna taky nebude stát majlant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2016 Bál jsem se, ale je to v pohodě. Po čtvrt roce častého nošení PAM372 jsem sklo leštil jen jednou, když jsem hodinkama nehezky praštil do karoserie auta přímo sklem a byl tam hodně široký škrábanec. Polywatch už jsem měl připravený doma, take po deseti vteřinách šudlení hadříkem bylo všechno zase v pořádku. Mikro škrábance neřeším, při běžném provozu nejsou vidět a neruší a s dalším leštěním počkám až je zase někde vemu o futra trochu víc :-) Až bude další sraz UH/Zlín, tak se stav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 2. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2017 Za me take v pohode, mam cca rok. Jeste jsem nelestil a jen par mikroskrabancu, nijak extra opatrny na ne urcite nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se