Návštěvník Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Odesláno 30. října 2007 V diskuzích ohledně nákupu poljotů na internetu se debata točí okolo firmy www.poljot24.de. Nemáte někdo zkušenost s www.poljot.at? Viděl jsem tam moje vysněné Strely za lepší ceny než v prvně jmenovaném obchodu. A kdyby byla odezva kladná, neváhal bych si pro do Vídně dojet. Rodina by se potočila na vídeňském kole a já bych si v klidu zaslintal nad výlohou poljotů a aviatorů.
Ali Odesláno 30. října 2007 Nahlásit Odesláno 30. října 2007 Pokud máš možnost navštívit krámek v centru Vídně, tak se tam jeď podívat. Kupoval jsem tam svoje Aviátory Chronograf. Maximální spokojenost. Nebere platební karty. Bankomat je ale poblíž. P.S. Nezapomeň se potom pochlubit.
Lada Odesláno 31. října 2007 Nahlásit Odesláno 31. října 2007 Taky je chci. Původně jsem si myslel na Aviatory, ale po tom, co jsem je viděl naživo, rozhodl jsem se pro Strely. Jsou to krásný hodinky.
Dynno Odesláno 4. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2007 Kupoval som tam dvoje hodiniek cez net s odstupom cca 7 mesiacov a absolútne bez problémov...a nie som sám, myslím, že viacerý tu na diskosnom fóre tam kupovali.
K.O.cciccak Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Kupoval jsem pres www.poljot.at v breznu Poljoty Flugkapitan 1, platil jsem bankovnim prevodem, vse zcela bez problemu
vor Odesláno 7. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2007 Kupoval jsem pres www.poljot.at v breznu Poljoty Flugkapitan 1, platil jsem bankovnim prevodem, vse zcela bez problemu Pěknej nick.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se