Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak o Croton bych vůbec neuvažoval, Invicta 2640 a 2641 jsou moc poplatné módě, moc velké indexy a malé ručky a mají 52/59 mm průměr, to se snad ani nedá nosit. 2299 se moc podobají Yachtmasterům, ty ne, tak jedině 2943 - to už bych si radši koupil Seika, jak odkazuje YPO.

Odesláno

Dlouhodobě nemám s Invictama moc dobrý zkušenosti - PRO DIVER 9403. Po čase upadla vteřinovka, teď se netočí rotor, tzn. nutno natahovat ručně, což není úplně ideální. Za ty samý peníze koupíš Seika nebo Orientky, podle mého názoru o dost větší držáky.

Odesláno (upraveno)
  xlrabi napsal:
Popravdě jedny Orienty už mám - chronogpafy.Celkem ujdou,ale pokukuju po "mechanikách".No to mně mrzí,ty cronos se mi fakt líbí.A co se týče Invicta taky jsou hezké.Já fakt nevím.Z orientů možná tyhle?:

už postarší model že ....?

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=1434&st=20

Tady je k nim víc, nepokazíš nic. :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem horal
Odesláno

Jojo,cetl jsem,dobryy.

AKorat mi este reknete esli tyto orienty nebo raci Seiko SKZ209 popř. SKZ211.Cena je skoro stejna.... Kery sou lepci... :suicide_anim:

Hmmm?

Odesláno
  xlrabi napsal:
Jojo,cetl jsem,dobryy.

AKorat mi este reknete esli tyto orienty nebo raci Seiko SKZ209 popř. SKZ211.Cena je skoro stejna.... Kery sou lepci... :suicide_anim:

Hmmm?

To je naprosto jedno. Oba modely jsou to nejlepší v low-end třídě co může Asie nabídnout. Pokud je toto zárodek vaší závislosti na hodinkách, tak je stejně brzy prodáte. Pokud ne, mohou vám dlouho sloužit.

Odesláno
  xlrabi napsal:
Jojo,cetl jsem,dobryy.

Hmmm?

Tady se traduje, že Orient snese trošku hrubší zacházení... no já nevím dokonce jsou v některých hodinkách stejný kalibry, jen u Seika jsem častěji našel plastová kolečka na přehazování datumu, ale zase v některých Orientech je plastový ten palec, který datum přehazuje.... myslím, že je to opravdu nastejno. Mám nějaká Seika a mám hromadu Orientů a obojí je OK.

Odesláno

Taky jsem se ?našel? v diverech Orient CEM65002D. Modré mi připadají zajímavější než černá verze. A navíc ? už je vidím na modrém žralokovi nebo Modeně. :whistling:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...