Přejít na obsah

mars65

Členové_50
  • Příspěvky

    222
  • Registrace

  • Přítomen

Vše od uživatele mars65

  1. mrdka střiknutá na břicho(záda baby(chlapa)) je nepříjemná, stejně...prostě mrdka. Ještě horší je mrdka v hubě....když ti někdo vyhulí ptáka a tu mrdku ti předá posledním polibkem do tvý tlamy. Je jedno jestli je to chlap a nebo baba.....ty tu svojí mrdku prostě polkneš
  2. mno...nejdřív ceny jako pro LDN a pak to asi zabalit. S takovejma magorama to snad ani nejde. A nebo magor je magor a tak je ho potřeba pořádně podojit.
  3. Je až neskutečný, za jaký chujoviny jste schopný čistě teoreticky vyhodit prachy. Udělajte to jako Saudové....nechto potáhnout ocel nitridem titanu. Ne že by neměli na celozlatej plot okolo svých pouštních haciend, ale technicky je to s tím zlatem na hovno, stejně jako udělat celozlatý potápky.
  4. Já si pamatuji, jak mi sestra v nemocnici poté, co mi rozstříhala paraglidingový boty řekla.....máte to fakt pěkně vyluxovaný.
  5. no a já jsem se ze svým starším a daleko chytřejším bratrem dohodl, že toto fórum taky navždy opustím. Navíc brácha nechlastá tolik co já. Díky hciq, že jsi mi promluvil do duše. Bude se mi ale po vás stýskat. váš mars65
  6. ha.. jak je tam vizuál, řešíte ho a na původní dotaz se jaksi zapomělo. Takže malej postřeh... když dva dělají totéž ....neznamená to.... to samé.
  7. kecy v kleci... jinak dobrá činka na ruce
  8. z nějakého mě naprosto neznámého důvodu byly vlastně vytvořeny automaty
  9. mars65

    Přeleštění pouzdra

    každej idián je hrdej na svoje jizvy, tak vám i vaše hodinky mohou připomenout tu vaší..... možná i taky tak nudnou dovolenou
  10. o čem se pánové u těch deseti přídavků vůbec bavíte?
  11. nornálně si to znova namaluj nějakým štětcem....třeba tak jako za stara
  12. těch dojče šprache asi není moc a navíc se to seklo u toho ufa, tudíž jsem vlastně nic neviděl
  13. Děti asi zajisté nemáš ...co?
  14. Ona ta továrna na "hodinky" toho vyprodukovala v rámci své záchany asi hodně. Sběrači relikvii mají asi jasno, třeba po reinkarnaci jejich provozů z EU fondů budou schopni možná něco vlastního vymyslet.....třeba New eaglet-SexyTime
  15. Nedávno mě pobavil Jirka Grus.
  16. 1. Frantik 2. KGrop 3. lib 4. romanm 5. YPO 6. PhoeniX 7. pindero 8. kubson 9. Viktor 10. lolohh 11. Z. 12. Gilius 13. Vit 14. Spiderer 15. Roman I. 16. Baker 17. yed69 18. New Millis 19. Radimk 20. Conrad 21. Maisel 22. N4M 23. Alessio 24. Peta-Biker 25. skalis 26. horal 27. Elda76 28. Skipi 29. JanBeles 30. bandicoot 31. Filipes 32. BFG 33. boobeek 34. tolja 35. havran 36. Tyfo 37. HIFI 38. cody 39. 911 40. gandalf 41. vlasta66 42. mars65
  17. Vůbec to nezní špatně. Jen bych nepoužil nic z těch jejich PRIM...aůů..tomatů. Myslím, že nejsou vůbec ideální. Dnes již zastaralé uložení rotoru, jednostranný nátah, prostě tak trochu blééé. Stejně konstrukčně vychází z 66 (68?). No a vy všichni milovníci hodinek přeci musíte preferovat ten magický cvakot západky při ručním natahování pérovníku. Takže má jediná volba by byl kalibr 66. Nakupte po bazarech větší počet těchto strojků. Pomocí reverzního inženýrství ho zdokumentujte, navrhněte nové plotny můstky a nějakou zajímavou úpravu. Pak to teprve bude ten správný drajf. Dělám si srandu. Myslím si jen, že nějak tak by mohla probíhat ta předtrachtační příprava, jen budete mít na výběr ještě pár pouzder, nějaký ciferníčky a unuděný ručičky.
  18. Dnes snad ano. Když jsem ale ten výlev smolil, tak jsem měl pořádnou kocovinu, tak jak jsem to i napsal. No a díky zásahu moderátora se to dostalo do vlákna, kde to nemělo být. Proto to i působí velmi divně. Za vším co jsem tam napsal si ale furt stojím. Moje reakce na článek v Právu je trochu výše. Todle byl názor na Prim-Dobenínskou trachtaci a ohlášení znovuvýroby inovovanýho kalibru. No a teď bych třeba chtěl ještě napsat něco vo těch "inovacích" a znovuvýrobě. Jenže to se asi budu muset přesunout do jinýho vlákna. Ale jak už tu taky někdo napsal, celej Elton je mi už u zadku. Nebejt těch hloupejch keců, profesního amatérismu (stačí si zde vyhledat Primovi příspěvky s trochu starším datem) a specifický druh buranství (vždy si vybavím ten reklamní spot, kde J. Malkovich prodává IWC ) tak jim budu určitě držet palce.
  19. lži, lži, lži, ... je mi blbě jak psovi - typická dopolední kocovina po prochlastaný noci. A teď zase takovej blábolní článek....kurwa je mi fakt už hodně šoufl. Ta mediální Prokopova masírka dosáhla svýho erektálního vrcholu. Kam je až možný zajít se lhaním a matením a to za účelem totálního vojebání všech těch důvěřivejch platících hejlů. Zasmrádá to stejně jako koželuhův koupenej šlechtickej titul Bartoně rytíře z Dobenína na jehož "hradu" se ta kurewská trachtace koná. Je mi fakt smutno a zároveň k zbití, že jim to pořád někdo baští.
  20. Asi jedna z nejlépe napsaných recenzí vůbec na tomto serveru znovu objevujíc tu utajenou krásu této kontroverzní značky. Díky Poučné i pro ty jejichž zenit začíná a končí někde mezi Pařížskou ulicí a Václavským náměstím.
×
×
  • Vytvořit...