Brownicek Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 (upraveno) Tak jsme s bráchou rozhoupali tátu, aby si taky udělal radost. Volba nakonec padla na Aqua Terry ve variantě Golf ze zelenou vteřinovkou a minutovýma indexama na tahu. Obepsal jsem pár AD u nás s cenovou nabídkou a zárověň zkoukl i chrono24. Tam jsem našel nabídku od monackého prodejce Mall of the watch, které se AD u nás nebyli schopni přiblížit. I s kurýrem a provizí chronu24 za zprostředkování to pořád vychází o 12K kč míň. Jaký je v tom háček? Vzhledem k tomu, že jsem je nenašel na stránkách Omegy v seznamu AD, jsem jim psal, jak to bude se zárukou atd. a byl jsem ujištěn že všechno bude nové s vyplněnýma kartama a zkrátka tak, abych byl schopnej mezinárodní záruku uplatnit. Prachy sice nepůjdou přes trusted checkout nejdřív na chrono24, takže nějaký riziko tam není, ale i tak bych rád věděl, jak to je... Upraveno 16. února 2016 uživatelem Brownicek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Link by neuskodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 (upraveno) http://uhrforum.de/mall-of-the-watch-monaco-experience-t247528 http://www.mallofthewatch.com/ Upraveno 16. února 2016 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 no ceny jsou až neuvěřitelný v porovnání s AD - i po nějaké slevě.. vygoogluj recenze a zvaž, jestli se vyplatí to risknout nebo dát 12tis. příplatek za jistotu/záruku/atd.. já kupoval omegy v prosinci (první hodinky) a nakonec jsem koupil u AD.. ale prolezl jsem snad celý net a spekuloval, kde a jak koupit, ušetřit atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 no anebo za těch "ušetřených" 12k vyražte do Monaca na osobku hodinky/vejlet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Nemyslim si ze by ceny neuveritelne. Modre omegy AT su tam za 3.550. Ja som ich (davnejsie) kupoval u AD na slovensku za 3.500 (po zlave).Skor by ma zaujimalo ako to je, ked Monako nie je clenom eurozony, ci platim este DPH napr ci jak to je ked nakupujem mimo EU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brownicek Odesláno 16. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Uvidíme - zítra skočíme k Hanákovi a rozhodnutí nechám na něm... jinak dík za odkaz na forum s recenzema.. vypada, ze ohlasy jsou pozitivni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Monaco by mělo mít DPH jako Francie myslím.. takže by nemělo být nic navíc (pokud je cena již s), mají teda spíš nemají jiné daně než DPH.. ale to jde dogooglit.. cenu jsem myslel třeba u bondovek = 2,5k za nové mi přijde hodně solidní.. to bych si pro ně i zajel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brownicek Odesláno 16. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 monako členem celní unie je, takže v tomhle ohledu je to OK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Tak nakonec se u Hanaka s cenou taky pochlapili, takze se vezmou tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzy Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Kolik nakonec byla cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hbj Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 pokud to není tajné.. což asi spíš bude.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se